MAC Locked Kiss Ink - Bodacious

 És akkor ezzel most valószínűleg egy időre bezárul az a kör, ami a pénztárcámnak drága rúzsokról szóló posztokat illeti, de alapvetően úgy gondolom, hogy bár nyilván azért kerül ez ki legutolsóként, mert ezt szereztem be legutolsóként, ettől függetlenül tökéletes zárása ennek az időszaknak. Mármint tényleg. Szóval a mai poszt a MAC Locked Kiss Ink folyékony matt rúzsai közül a Bodaciousról fog szólni. Ha a lehető legrövidebb összefoglaló érdekel, tekerj a végére.


Eredetileg nem is ezt az árnyalatot akartam, csak elkövettem azt a hibát, hogy megkérdeztem Maxot, hogy szerinte milyen - a Mull it over and over árnyalatról van szó, nagyon tetszett, hogy barackos színe van. De azt mondta, hogy neki nem tetszik. És máig nem tudom feldolgozni, mert hát én viselném, nekem kell tetszenie, neki köze nincs a rúzsaimhoz, és mégis. Választottam mást. :D


Szóval, MAC Bodacious. Az első MAC rúzsom, sőt, az első MAC termékem. Korábban vágytam már más rúzsokra is, de valahogy soha nem éreztem azt, hogy kihagyhatatlanok lennének számomra. Viszont a Locked Kiss Ink rúzsokról annyi jót olvastam, meg az előző rúzsos tapasztalatok mellé pluszban felkeltette az érdeklődésem. Szóval érdekelt, hogy például a Maybelline Superstay Inkek után tud-e bármi hasonlóan tartós lenni.


Kis mennyiséget kell felvinni, az applikátor épp elegendő mennyiséget vesz fel egyébként, gyorsan bemattul, szinte nem is érezni, hogy az ajkakon van, így a szárító érzés is olyan szinten elenyésző. A legelső tesztem az volt, hogy konkrétan elaludtam benne, és reggelre 95%-ban hibátlanul fennmaradt. Tudom, baromi hülye teszt (ne aludjatok egymáltalán sminkben, de nekem is csak a rúzs volt :D) - de nem éreztem, hogy a számon van, nem fogta meg az ágyneműt... 


Imádom a színét (és lehet, hogy egyébként nem tettem le a barackosabb árnyalatról sem), mert bár tényleg nem olcsó árkategória, de ez, hogy leheletvékony és szinte nem is érezni. Az ivást hibátlanul bírja, az evés kissé megkezdi belülről (nyilván attól is függ, hogy villával eszik az ember egy sütit, vagy benyom egy hamburgert), de szép és simán vállalható marad. Nem tudom, hogy sötétebb árnyalatoknál is szép-e, engem minden rúzsnál zavar, ha belülről elkezd kopni, olyan fura lesz az összhatás, mindenesetre ennél az árnyalatnál ez sima ügy, nem látszik, egyébként is igyekeztem olyan árnyalatot választani, ami inkább "természetes", mintsem feltűnő. 

Nem tudom. Elromlottam vagy mi, de 10/10-et pl. ennek sem tudnék adni, bár nincs egy egységes pontrendszer a fejemben - mert míg a Rare Beauty Lip Soufflénál tudom, hogy le fog jönni, és kvázi drága ahhoz képest (legalábbis az én tárcám ezt mondja), mégis imádom. A Fenty Icon hasonló érzés, mint a RB, ellenben a Fenty Stunna, amiről tudom, hogy tartósabbnak kellene lennie, mégsem olyan extra és haragszom is rá. És akkor ittvan a maga valóban drága árával ez... Mindenesetre addig már eljutottam, hogy az elmúlt időszakban használt rúzsok után a Maybelline-t pl. nem tudom elviselni, mert "nehéz" és "masszív", szóval annál most jelenleg mindent jobbnak érzek és így összességében egyébként a MAC vezeti is a mezőnyt. 

Ha csak pár szóban kellene összefoglalnom:
Könnyed és tartós. Szinte nem is érezni, hogy az ajkakon van, úgyhogy 9-et adok a 10-ből. Ha egy picivel, de tényleg csak egy hangyányival (az eredeti szó nem ez lett volna) lenne tartósabb, akkor 10. És akkor érteném is az árát, azon túl, hogy MAC.





Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.