AVON | Az elmúlt hónapok újdonságai

 


Szeptemberben két hónap újdonságai érkeztek hozzám az AVON jóvoltából. A szeptemberiből 3 folyékony ajakrúzst választottam, míg a habfürdő és két szemceruza az augusztusi újdonságok közé tartoznak.


Nagyon szeretem az AVON habfürdőket, tusfürdőket, és ezalól a Dancing Skies Bubble Bath sem kivétel. Nagyon habzik, nyugtató, kicsit maszkulin illata van, de nagyon kellemes, jóleső ezzel fürdeni. Tényleg csak ajánlani tudom, nem csak ezt, hanem minden AVON habfürdőt.


A Glimmerstick szemceruzákból a Daring Citrine és Savage Jade árnyalatokat választottam. Mindkettő nagyon pigmentált, szinte siklik a bőrön, és tökéletesen működnek a vízvonalon is. Ráadásul plusz pont, hogy szemhéjalap nélkül is hosszú órákig (sőt, egy fél napon át legalább, mármint valóban 12 óráról van szó) simán fentmaradnak, ami nekem WOW. Főleg a szemhéjalap nélkül rész.

Nagyon akartam a folyékony rúzsokat szeretni. Imádtam az AVON fotóit róluk, azt éreztem, hogy KELLENEK. A "Resilient Red", "Power on Plum" és "All Fired Up" árnyalatokat választottam, és a színek mesések. Egytől-egyig. Sajnos a felvitel, az állaguk, a formula, nagyjából minden együtt, de nem jó. Nekem nem kényelmesek, hol foltosak, hol nem, ragadnak, szárítanak, sajnálom. Nagyon akartam, tényleg. De nem nekem valók. És simán elhiszem, hogy másnak bejönnek, és csak velem nem passzolnak össze.
Minden termék csodás, de egyszerűen megesik, hogy én nem vagyok velük kompatiblis. És simán elhiszem, hogy másnak meg működnek. :)

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.