AVON | Októberi "finomságok"

 


*promóció

Még ki sem tudtam igazán élvezni az őszt, mikor az AVON berobbant ezekkel a fantasztikus, téli hangulatot idéző újdonságokkal, és kicsit el is voltam veszve. Még nem volt hideg, az agyam is tiltakozott, mert hát mindegyik, tényleg mindegyik téli, plédbe burkolózó, kandalló előtt forró csokival üldögélős illat. Nyilván már beadtam a derekam, másképp nehéz lenne véleményt mondani, de engem az illatokkal már fixen megfogtak az első perctől kezdve.


Az AVON Fireside Glow egy igazán kellemes, számomra egészen uniszexnek ható illatú tusfürdő. Fás illat, de épp annyira, ami még bőven jólesik és tényleg abszolút olyan érzés, mintha egy kandalló mellett üldögélve élvezné az ember a tűz látványát és a ropogó fa illatát. Az AVON hab- és tusfürdőket eléggé szeretem, mert nem tapasztalok szárító érzést, és bár sajnos az én bőrömön nem tartós az illatuk, de kellőképp kiélvezhető még fürdés/tusolás közben. 


Alapvetően a nyár az, amikor az ember nagyobb hangsúlyt fektet a lábápolásra, de azért télen, a cipőbe zárva sem szabad megfeledkezni a lábakról sem. Az én bőröm a hidegben extra kiszáradásra hajlamos, úgyhogy alapból jól is esik egy kis plusz ápolás. A narancs-fahéj illatkombináció pedig abszolút tél. Úristen, de várom most.. Pedig nincs is kandallóm. :D

  • A hámlasztó bőrradír szemcséi nem durvák, épp emiatt, akinek mondjuk erősebb bőrkeményedés található a lábán, nyilván nem fog csodát tenni, de alapvetően jól tud esni. Amúgy, mivel nem durva a szemcséje, szerintem működhet kézen is. De az érzékenyebb bőrűek azért ne kísérletezzenek. :) 
  • A hidratáló krém is fantasztikus, és bár lábra ajánlják, és simán javaslom kézre is. A tapasztalatom az, hogy lábra sokkal testesebb krémeket gyártanak, és ez egy nagyon kiszáradt kéznek is jó lehet. Viszonylag gyorsan beszívódik, nem hagy fura, ragacsos érzetet, én lefekvés előtt szoktam használni, teljesen jól működik.


Nagyon jól eltalált termékek, csak ajánlani tudom őket. Nem csak akkor, ha egy kis télre vágytok az őszben és ti is nagy szerelmesei vagytok a téli illatoknak... De akkor mindenképp! :D

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.