CND MAGICAL BOTANY - varázslatos tél

 *reklám

Mindig elég fura érzés a munkaidőmben készült körmöket reklám felirattal ellátni, de nem hát konkrétan reklám, és nem csak azért, mert valószínűleg kötelező is ezzel megjelölnöm, hanem mert egyébként tényleg nagyon szívesen teszem ki ide ezeket a csodákat. Mármint a leendő téli kollekció, a CND Magical Botany árnyalatait.



Maga a kollekció belőlem eléggé olyan érzést vált ki, mintha a lakkok a Demónából merítettek volna ihletet: egyszerre varázslatos, sötét, nőies és magával ragadó. Magadra veszel egy kapucnis/csuklyás köpenyt, ropog a hó a talpad alatt, közben élvezed a megcsillanó hó és a növényzet szépségét. Vagy lehetne akár A szépség és a szörnyeteg is a fő inspiráció, ezek a színek oda is tökéletesen beillenek. Egy karácsonyi, téli mesevilág elevenedik meg a körmökön.

Forevergreen

A Forevergreen a kakukktojás a kollekcióban, mert míg minden szín szinte megegyezik a CND SHELLAC verzióval, itt valami "félrecsúszott", és nem túl sok zöld került a lakkba. Azért tettem idézőjelbe, mert szerintem ez egy olyan hiba, amitől csak gyönyörűbb lett maga a lakk. 2 rétegben tökéletesen fed, és egyébként fényviszonytól függően azért van benne zöld, de Forevergreenhez képest kevés. 


Frostbite

A Frostbite az egyik legkülönlegesebb lakk a kollekcióban. Az alapja egy megfoghatatlan barnás valami, amiben gyönyörű kékes-zöldes irizáló csillámok kaptak helyet és olyan összhatást adnak a lakknak, mintha valóban megfagyott volna, megcsípte volna a dér. Szintén két rétegben fed, de egyébként ez mindegyikre igaz.


Midnight Flight

Ugyan nem repülök sokat, főleg nem éjszaka, de valahogy ilyennek képzelem el a csillagokkal teli égboltot a magasból is. Egy naaaagyon mélykék alapot kapunk, benne rengeteg világoskék csillámmal. Varázslatos.


It's Getting Golder

Szeretem a szójátékon alapuló neveket, ez az It's Getting Golder esetében sincs másképp, bár ennyi erővel lehetett volna "Baby It's Gold Outside" is. :D Fémes arany, enyhe bronzos hatással, így nem sárgás. Nincsenek benne glitterek, így kicsit csíkozhat, de kis odafigyeléssel könnyű szépen felkenni. 

Scarlet Letter

A Scarlet Letter egy visszatérő, korábban már elérhető volt a CND kínálatában, ám néha 1-1 (vagy több) szín áldozatul esik a megszűnésnek, és ezalól bizony a pirosak sem kivételek. Csodaszép piros, anno igazi kedvenc volt, így a megszüntetés okát nem értem, a visszahozásét igen.

Poison Plum

Nagyon mély bordós-lilás alap tele bronz csillámokkal - legalábbis, ami a CND VINYLUX verziót illeti, a Shellacban rózsaszínesek. Ez is egy megszűnt és feltámasztott árnyalat, szintén nem értem és értem a miérteket, gyönyörű ősszel, télen, bármikor, főleg, ha valaki imádja a mély színeket. Ráadásul a glitterek jól érvényesülnek.


Nem valószínű, hogy tudnék kedvencet választani, a jobb kezemen mondjuk már egy hete a Frostbite "virít" (a bal sűrűn cserélődik), és nem tudom megunni. De azt hiszem, a Forevergreenre és a Poison Plumra is igaz lenne ez. 

A kollekció valószínűleg november elejétől-közepétől elérhető, szakipari felhasználóknak a www.xbeautypro.hu, lakossági felhasználóknak pedig a www.xbeauty.hu webshopon (majdnem lakkosságit írtam...). 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.