Halloween körmök AVON lakkokkal

*hirdetés 


Mikor megérkezett az #AVONHalloweenNailChallenge email, egyből elkezdtem gondolkodni, hogy milyen színekkel tudnék alkotni valami érdekeset, halloweeneset. Ezek a kombinációk jöttek szóba:




Végül a Hypnotise, Designer Red és Taboo Blue (1. kép jobb szélső) alkotta trióra esett a választás (de egyébként a többi színkombinációt is elég ütősnek értékelem, jók ezek a színek így a tipeken). Azt viszont mindenképp hozzátenném, hogy a Designer Red a valóságban egy erőteljes narancs - a szín maga eléggé passzol a halloween koncepciójához, ellenben az én fejemben nem egy narancs szín élt az elképzelt lakkozáshoz. Viszont azt is tudom, hogy ha ezeket a képeket küldi ki egy cég, akkor nincs mese, ez van, tudom, hogy csalóka tud lenni. 




Mindhárom színt felvittem a körmökre, viszont a narancs/piros és lila alapúra csak 1-1 pötty került. A gyűrűsujjamra felvittem a Designer Redből félköröket. A gyűrűs- és középső ujjamra is nyomdázással került a minta, a :YOURS Halloween night lemezről választottam őket (a nyomdalakk is :YOURS), szerettem volna egy kedves tököt és hozzá egy gonoszt is. :D A mintákat akrilfestékkel töltöttem ki, igyekeztem más színes lakkokat nem használni, mindeközben pedig kreatívabb lenni. 

Sajnos a lila kicsit mostohagyermek lett ebben a lakkozásban, nem nagyon kapott szerepet, de sajnos sötét volt ahhoz, amit elképzeltem, szóval ez egy (a lehetőségekhez mérten) gyors, minden inspirációmtól eltérő mani lett. :) Szerettem volna, ha ténylegesen elkészül Halloweenre, viszont ma nem lesz időm ilyenre, szóval a tegnap esti gyors megoldás volt a legjobb megoldás. És amúgy, cuki lett szerintem. 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.