AVON | Novemberi újdonságok

 *promóció


Még hónap elején érkezett hozzám ismét 3 szuper AVON újdonság, és azt kell, hogy mondjam, egytől-egyig imádom őket. Az előző hónapban is sikerült szuper termékeket választanom, a lábra való ápolókat azóta is szorgosan használom (ami nálam nagy szó...). Na de essünk is neki ezeknek!

Jó, nyilván ez már megtörtént általam, a Delightful Vanilla habfürdőből igazából már egy csepp sincs. Zéró. Nulla. Elfogyott. Szinte napok alatt "elfogyasztottam", imádtam, azt, hogy eszméletlen jól habzik és az illata is fantasztikus. Legalábbis számomra. A vaníliával amúgy is nagyjából bármikor meg lehet venni, nekem az egy abszolút Jolly Joker illat. Bárhol, bármikor, bármiben.

A Creamy Fantasy tusfürdőnek kicsit égett karamell illata van. Ennek az időszaka még valahogy nem érkezett meg hozzám 100%-ban, bár használtam már a terméket, de ezt úgy tudom elképzelni, hogy egy forró zuhany ezzel, utána pedig egy pléddel rajtam, forrócsokival/kakaóval a kezemben valami filmet nézni. Na de majd! Mindenesetre ez a tusfürdő is nagyon bejön, csak még nem hangolódtam rá az állandó használatra.


Szemmel láthatóan a "fotózást" az Attraction Awaken for Her parfüm sem érte meg teljes egészében (a másik kettő termékről nem véletlenül nincs már ilyen fotó...), mert hát már jópárszor használtam, mielőtt eszembe jutott, hogy lőjek így egy képet. A fás, testes, erőteljes illatával tökéletes őszi-téli parfüm, és viszonylag tartósnak is érzem magamon. Kellemes, nem megy át uniszex vonalba, abszolút nőies, és nálam az időszak elengedhetetlen "kiegészítője" lett. A táskám lakója, ez a kupak abszolút stapabíró olyan szempontból, hogy nem fog leesni az üvegről. Szóval, illatokra fel!

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.