BONPRIX a szekrényben



Még decemberben ismét kaptam egy kupont a Bonprixtől és ezt el is használtam szépen, okosan. Mostanában nagyon zöld időszakom élem, és még a korábbi vöröses hajamhoz, illetve a szőkéhez is eléggé megy. Valamiért jól áll a zöld, főleg a kékesebb, mélyebb változata, és úgy gondoltam, ezt a rendelést a zöld ruhadaraboknak szentelem.


1. Teddy polár pulóver

Ez sajnos már nem elérhető, de remélhetőleg később még lesz, ha esetleg valakinek megtetszik. Nagyon puha, kellemes anyaga van, tényleg jól melegít - voltam már benne dolgozni és otthon is szívesen viselem, ha épp kicsit bebugyolálnám magam valami vastagabb, "ölelős" ruhadarabba. Igen, jól jönne egy gigantikus meleg köntös... :D 44/46 méretben rendeltem. Imádom, hogy kapucnis, amikor elbújnék a világ elől, csak a fejembe húzom, és minden meg is oldódott.

2. Steppelt, kapucnis dzseki

Ezt a kabátot kicsit benéztem a méretet tekintve, konkrétan plusz réteget alá tudok még venni - és mégis azt kell, hogy mondjam, az egyik kedvenc darabom télen. 48-asat rendeltem, de szerintem egy 44-46 méret bőven elég lett volna, de imádom, egy percig sem fázom benne. És imádom a színét - sokkal közelebb van mindegyik színe a termékfotón láthatóhoz, mint amiket lőttem. A zsebei dupla zsebek, és sok dolog elfér bennük, jól kihasználható.

3. Bő pulóver

Hát igen, nem figyelek a nevekre... Ez is nagy lett kicsit, 44/46 méretben rendeltem, és szerintem 40/42 elég is lett volna. Imádom a pöttyös mintázatot, nagyon játékossá teszi az egész szettet, A színe kicsit halovány, ez a zöld már nem az én zöldem, mindenesetre egyébként egy farmer szettben abszolút helye van. 



 

Mindig szuper cuccokat találok amúgy a Bonprix oldalán, illetve most épp 50% leárazás is fut, úgyhogy érdemes lehet körülnézni az oldalon! 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.