AVON ÚJDONSÁGOK | Évkezdés

 Kicsit el vagyok maradva a posztjaimmal, ami sokmindennek köszönhető, legfőképp negatív dolgoknak, és ezekbe most nem mennék bele, jobb ez így mindannyiunknak. :))

Szóval, ez az AVON újdonságainak szentelt poszt, ráadásul decemberi újdonságokról sem írtam - bár amiket én választottam, azok nagy valószínűséggel szezonális darabok voltak, ellenben hiszem, hogy akár idén decemberben is kihoznak valami hasonlót (és remélem is, nem csak hiszem, mert irtó cukik, nagyon jók és isteni illatuk van), úgyhogy jól jöhet egy kis vélemény. 

DECEMBER:


Imádtam ezeket a kis habfürdőket. Az Apple Pie illatú konkrétan olyan volt (nyilván csak illatra), mint egy friss, harapnivaló almáspite, sajnáltam, hogy csak ekkora kiszerelés volt, mert egész télen tökéletes választás... A Mulled Spice volt a második, ennek nem volt túl jellegzetes illata, de nagyon kellemes volt. A Raspberry Cassis pedig igazán gyümölcsös és üdítő, de nem téli.

Mindhárom nagyon jól habzik (mármint értelemszerűen már csak habzott), ebben egyáltalán nem volt különbség és a hab is jó sokáig tartott. Magukkal habfürdőkkel ellentétben, mert úgy használtam őket, mintha nem lenne holnap. :D 


JANUÁR:


A januári újdonságok közül 2 matt ajakrúzst választottam, illetve egy habfürdőt - igen, nagyjából ezekből állnak nálam az AVON választásaim, rúzs és habfürdő, mert ezekben az esetek többségében nehéz csalódni, de a Hydra matt ajakrúzsok, legalábbis amik már eddig a birtokomban voltak, nagy kedvencek, így kíváncsi voltam az újabb árnyalatokra. 

A Viola Grey és a Rosy árnyalatok érkeztek - előbbi egy mályvás árnyalat, utóbbi pedig egy rózsás, piszkos, fakó pinkes-pirosas megfoghatatlan árnyalat számomra. Viszont, akárhányszor ránézek, számomra az a szó jut eszembe róla, hogy romantikus. Nem hivalkodó, kedves árnyalat, és nőies is. Finom, visszafogott, nem feltűnő. Egyébként valamiért kicsit sötétebb színekre számítottam, de sanszosan a fejemben élt csak tévképzet. :D

A rúzsokról összességében elmondható, ahogy a korábbiakról is, hogy nem szárítanak, a bennük lévő plusz rétegnek köszönhetően, ami hialuronsavat tartalmaz, még ápol is! A felvitel végtelenül egyszerű és gyors, kontúrceruza nélkül is. Csak ajánlani tudom egyébként ezt a típust.



Egyszerre van kissé mű és "úristen, de beleharapnék" illata ennek a habfürdőnek. Üdítően citrusos, és a korábbiakhoz hasonlóan jól habzó habfürdőről van szó. Kicsit ijesztően sárga a színe egybként a flakonban, de hát citrom. :D Egyébként a fürdővízben kissé maszkulin illata lesz, de hozzá kell tennem, hogy én ezt imádom. Fantasztikus és magával ragadó illata van. Valamiért alapvetően a citrusos illatok nálam inkább nyáron működnek, de valószínűleg most már telítődtem a "téllel" és nyitottabb vagyok az új, és a szezonban számomra szokatlan illatokra. 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.