Bonprix a szekrényben | Barack dzseki

 


Egy szuper tavaszi kabát mindig jól jön és úgy gondoltam, ideje kibújni a farmerdzsekik bűvköréből. És ameddig nem tudok dönteni a bőrkabát és ballonkabát között (bár néha elgondolkodom, hogy miért is kellene döntenem, de halmozni meg nem akarok...), addig igyekszem kompromisszumot kötni magammal és valami teljesen mást választani. Így esett a választás erre a barack színű Bonprix dzsekire.  #reklam


DZSEKI
A képek alapján én egy bőrhatású felsőre számítottam (így jár, aki nem olvas leírást!), ellenben inkább szatén hatású - igazából farmerhoz hordom (amikor épp nem 26 fok van), így tökéletes. Kényelmes, a cipzárja és a patentok is szuperül működnek. Alul állítható, illetve gumírozott is. Egészen üde színfoltja a nem mindig színes öltözködésemnek. Egyébként 46-os méretben választottam, tökéletes. 

Egyébként eszméletlen megkapóak számomra a termékoldalon lévő fotók, ha ilyen alakom lenne, biztos felvenném az egész szettet, úgy ahogy van. Mindenképp megéri rápillantani, mert nagyon inspiráló képek születtek. 





Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.