Novemberi kihívás I. -Half moon, azaz félhold mani

Pár napja segítséget kértem tőletek, mert találtam két 15 napos körömkihívást, de nem tudtam dönteni köztük, így rátok bíztam, és végülis az A nyert, de inkább összemixeltem a kettőt. Úgy gondolom, mindkét kihívásban lehetne kiemelkedően jót vagy lehangolóan gyatrát készíteni, viszont az A-ban túl sok volt a minta, túlzsúfoltnak éreztem, a B-ben pedig inkább egyszerűbbek szerepeltek, ezért döntöttem a vegyítés mellett.
Megkérdeztem még pár csajszit, hogy lenne-e kedvük csatlakozni, és ketten (vagyis 3-an, de 2 blog) igent is mondtak, Azrail, és Mesy és Detti, a Testvérkódex blog írói :) Örülök, hogy csatlakoztatok lányok :)
Elvileg (és remélem gyakorlatilag is) kétnaponta kerülnek majd ki a témáknak megfelelő manikűrök, mert 15 nap alatt nem akartam lerendezni. :)



Szóval. A kihívás első témája a Half Moon Manicure, vagyis a félhold mani. Egyszer régen, de tényleg régen készítettem már egyet, erről csak instagramon van bizonyíték, de több nem is kell róla, mert szerintem túl egyszerű, unalmas és semmilyen lett. Nem borzasztó, de nem is a mutogatni való kategória :D
A most mutatottról viszont úgy gondolom, hogy magamhoz képest egészen jó lett :)
Még hétfőn kaptam páromtól egy lakkot, a Lovely Gloss like gel 101-es lakkját (bevallom őszintén, egyre jobban szeretem a Lovely lakkjait...) és úgy gondoltam, hogy egyszerre megmutatom és el is készítem vele a mai manikűrt.
A lakk maga egy barackos rózsaszín, vagy rózsaszínes barack, felkenve inkább már narancsos barack, lámpafénynél pedig marad a rózsaszínes barack :D (szeretem a barackot.) Jaaa és tele van arany csillámmal, de nem csak az üvegben vannak jelen, hanem a körmökön is megmaradnak.

Látjátok??? Ott vannak ám :)

Ez volt az első (utáni) lépés. Elsőre egy ecsettel meghúztam a félhold körvonalát, meg ki is festettem vele a felső részt, így legalább nem csíkoz, mint a lakk saját ecsete. Aztán a nail art tattoo pennel kontúroztam a körvonalat és a körömágyhoz is került egy kis "fél"kör :)

Majd "összekötöttem" a két félkört. Így is nagyon tetszett már amúgy, az arany miatt meg a minta miatt olyan, mint egy egyiptomi nyakék :)

Ez pedig itt már a végleges előtti pont, a legvégén a 'függőleges' szálakat összekötöttem középen, az ez utáni  képen látszik majd :)
 Ez pedig nem közvetlen napfényben, kicsit narancsos beütése van az egész képnek, bár ezt nem is értem :D:D A naci pedig DIY, még nyáron készült (mármint nem a nadrág, hanem a szaggatás, zsebre anyag varrás). :D. :D
































Felhasznált lakkok és eszközök:
*Lovely Gloss like gel 101
*essence A piece of forever
*essence Nail Art Tattoo pen


A lányok alkotásait itt tudjátok megtekinteni:
Mesy és Detti
Azrail

Remélem, kiindulási pontnak megteszi a kihíváson belül. :D
Amúgy lehetne folytatni is a mintát, akár álomfogónak is elmenne szerintem.
Nektek hogy tetszik?
üdv, Ciska (:


13 megjegyzés

  1. Nagyon jó lett és isteni a lakk színe is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen :) A lakkot már nagyon ki akartam tenni, de így 2in1 lett :D

      Törlés
  2. Nagyon jó lett, kicsit olyan lett, mint az álomfogó csak a toll nélkül. :)

    VálaszTörlés
  3. Aztamindenségitdejólnézki!!! *-*

    VálaszTörlés
  4. gyönyörűű lett! *-*

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó a színe ennek a lakknak! *.* Ügyes vagy!!

    VálaszTörlés
  6. Tényleg egyiptomi beütése van, nagyon klassz :)

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Most iratkoztam fel a blogodra, nagyon szép mani lett :) Tetszik ez a fajta diszités.

    Ha gondolod nézz be te is hozzám, épp nyereményjáték is van: http://fairyland088.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, köszönöm :) A blogod pedig mindjárt meglesem :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.