Év végi visszatekintés


Úgy gondoltam, hogy most, így az év utolsó napján, szeretném kicsit összegezni az évemet. Ígérem, nem lesz érzelgős :) Sőt, lehet, hogy még kicsit összevisszaság lesz :) Bár egybe rakhattam volna a körömlakkos top10-es bejegyzéssel, de nagyon hosszú lett volna úgy, és nem akartalak titeket órákig untatni a hülyeségeimmel :D


Azt hiszem, egy nagyon szép évet tudhatok magam mögött, rengeteg minden történt velem, ennyire jó évem még talán nem is volt, tényleg, még most is hihetetlen kicsit :)
Ott kezdeném, hogy januárban megismerkedtem a párommal (hát nem egy csudajó évkezdés? :D), jövő hónapban pedig már egy évesek leszünk, több, mint fél éve pedig együtt is élünk (úristen, hogy telik az idő...).
Rengeteg mindent nyertem is, de tényleg, ha összeszámolom, akkor minden negyedévre jut kb 2 átlagban :D Annyira szerencsés évem volt, nehogy 2014-ben meg valami balszerencse érjen xD
Augusztus végén elkezdtem a blogot, ami által pár új emberrel megismerkedtem, még ha nem is személyesen, de majd egyszer sort kerítünk rá :) Bár vannak hullámvölgyek, amikor épp nincs kedvem a bloghoz (nem tudom, hogy ez látszik-e :D), mindig erőt veszek magamon, hiszen élvezem. Számomra ez egy tökéletes hobbi, és olyantól is kapok pozitív visszaigazolást, hogy néha csak pislogok, hogy EZ. NEKED. TÉNYLEG. TETSZIK.?
Egyáltalán nem bántam meg, hogy belekezdtem, és eddig elég sok boldogságot okozott nekem ez a kis blog, szeretném, ha ez így maradna :)

A blog már több, mint 6 ezer oldalmegtekintésnél tart, és számomra a 42 (valaki leiratkozott :D) 41 újra 42 :) feliratkozó bőven több, mint amire számítottam, főleg így 4 hónap alatt (4 hónap plusz 9 nap kb.) Köszönöm! És még most is csak nőtt ez a szám, el sem hiszitek, mekkora boldogságot érzek!
A blognak van amúgy facebook oldala is, ha esetleg valaki nem tudná, itt tudjátok lájkolni, ha gondoljátok :) Általában oda is kikerülnek a bejegyzések, legalábbis amikor épp nem felejtem el kitenni :D

Most igazából az 5 legolvasottabb poszt következne, de mivel a 2. és 4. helyen is dupla poszt lesz (azonos olvasottsági számmal), ezért 7 bejegyzésnek jut hely :)


a legolvasottabb pedig:



Maradok továbbra is hű olvasótok/ és blogíró:
Ciska

6 megjegyzés

  1. Boldog Új Évet Ciska! A következő éved is jól fog alakulni, érzem: )

    VálaszTörlés
  2. Boldog Új ÉVET KÍVÁNOK!!!

    VálaszTörlés
  3. Boldog új évet kívánok! :) Örülök, hogy rátaláltam a blogodra és nézegethetem a manikűrjeidet :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon boldog új évet neked is! Nagyon örülök, hogy örömödet leled a manikban, amiket készítek, nagyon jólesik :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.