Hello Rosy

Egy üvegnyi cuki rózsaszín szépség. Szerintem. Párom szerint olyan, mint a tapéta (?!), de neki is tetszik. Nem is csodálom.

 Olyan, mint a málnás/epres-tejszínes fagyi, amit imádok, ha rágondolok, már akkor összefut a nyál a számban (még jó, hogy épp fáj a torkom...). A képek sajna nem adják vissza a rendes színt, ennél kicsit világosabb rózsaszín, de megintcsak monitorbeállítás függő, gondolom.


Sütött a Naaaap:





Két rétegben van a körmeimen, nagyon hamar megszáradt. Nem feltűnően, de érdes. Tartósságról nem tudok nyilatkozni, elsőre csak kipróbálás céljából került a körmeimre. Én nem az a típus vagyok, aki hetekig őrizget egy lakkot, mire szegény végre sorra kerül :D Ha egy nap 10 lakkot veszek, akkor fel is kenem bizony mind a 10-et, már csak a kíváncsiságom miatt is :D

Nektek hogy tetszik?

12 megjegyzés

  1. egy napon belül te vagy a harmadik, aki írt erről a lakkról és nem is csodálom, mert tényleg nagyon-nagyon szép. nagyon haragszom essence-ékre az utóbbi időben a lakkjaik tragikus minősége miatt, de ezt szerintem muszáj lesz megvennem. annyira más ez a szín, nem tudok hasonlót sem felidézni más márkától :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még múlt szombaton kaptam ugye Ricsitől előnévnapi ajándéknak pár másik dologgal, és még aznap meg is írtam mindről a bejegyzést, és így jött ki, hogy ez került ki utoljára :D arról nem tehetek,hogy más is úgy érzi, hogy írni kell róla :DD

      de amúgy igen, szerintem ez a lakk jól sikerült, bár tartóssággal kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert gyakran lakkozok, de szerintem érdemes megvenni, mert ahogy írtad, nem igazán van ilyen más márkáknál :)

      Törlés
  2. nálam hajmosás után is teljesen jó volt, így azt kell mondanom, hogy a tartóssággal sincs baj egyáltalán :-)

    VálaszTörlés
  3. eperfagyiiii! ^^ meg fogom lesni. :)

    VálaszTörlés
  4. tegnap láttam ezt a lakkot nálad, és nagyon megtetszett. ma meg is vettem, és gyönyörű így élőben is. köszi a bejegyzést^^ egyszerűen imádom ezt a lakkot ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy egy ilyen szuper lakkhoz 'segíthettelek hozzá' :) igazi csajos lakk, most tavasszal pedig kész élvezet ilyet viselni :)

      Törlés
  5. Tényleg nagyon kis cukika ez a lakk .)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát olyan tempóban fogy, mint amilyen cuki, így hamarosan újra kell vennem :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.