Flormar | Curry

 És akkor ma megfűszerezzük egy picit a blogot. Jaaa nem, ő "csak" a Flormar Curry-je....

Mikor megláttam más blogokon, éreztem, hogy kell, annyira különleges színe van, és végre az enyém.
2 rétegben működik rendesen, sajnos igazán vékony réteget nehéz vele festeni, mert egyszer csak elfogy a lakk az ecsetről, de a köröm meg még nincs rendesen kifestve, úgyhogy spórolni nem kell, de azért nem árt, ha óvatosan bánik vele az ember, mielőtt még össze-vissza folyna.
Nem szárad gyorsan, ami azt illeti, sőt.... Úgyhogy ez kissé csalódás a Chilli (amiről viszont még nem készült bejegyzés...) után, de nem bánom, majd türelmesebb perceimben kerül a körmömre :D



És egy újabb ilyen: :D


És most a nagy kérdés... Chilli vagy curry? :D
Na jó, nem. Melyik a kedvenc Flormar lakkotok? :)

13 megjegyzés

  1. Nem volt még Flormar lakkom. Tényleg érdekes színe van. Azt hiszem tetszik nekem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Nekem sem rég kezdett el gyűlni a polcon... :D

      Törlés
  2. A színe tetszik, de a formulája nem (a Chili sokkal homogénebb, az jobban bejön), úgyhogy ezt végül nem vettem meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem ő pont ezért tetszik, mert alapból csak a színével nem fogott volna meg :)

      Törlés
  3. Neeeem, ez nem az én színem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, nem egy tipikus "nekem ez kell" lakk és szín :D

      Törlés
  4. Csodálatos ez a szín a körmeiden! Én viszont nem bírom elviselni magamon az olajzöldeket. Van egy teljesen új zöldes arany sand effect moyrám a 852-es, ami tökéletesen passzolna ehhez, nekem viszont nem kell. Ha te is úgy gondolod esetleg cseréljünk lakkot. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm és a csere ötlete sem lenne rossz, de amennyit rászánnék a postázásra ésatöbbi, annyiból már kijön egy moyra sand itt a fodrászkellékesben bőven (tudom, mert adtam nemrég postára egy barátnőmnek lakkot...) :D Úgyhogy köszönöm, de nem élnék a lehetőséggel :)

      Törlés
    2. Okés...ebben igazad van! Csak elcserélem majd. :D

      Törlés
  5. Naná, hogy Chili :). Meg grapefruit és a Tile. Ebből a kollekcióból ezeket birtoklom és imádom. Ja és a fehéret, de az nem muzsikál valami jól ;) A sárgán gondolkodtam még, de ebből a színből inkább a Bubble Gum és a Moyra Gel look-jára esett a választásom.

    VálaszTörlés
  6. Másokon eddig is tetszett (ahogy most rajtad is), de alapvetően úgy gondolom, hogy nem az én színem. Viszont Niki annyira jól kitalálta, hogy a kedvenc CG lakkunkkal párosítja, hogy ott végérvényesen beleszerettem:
    http://nikkiifashion.blogspot.hu/2014/09/manikurvadasz-11.html

    Most, hogy itt az ősz, amúgy is teljesen meglepő árnyalatokat kívánok a körmeimre, így a Curry mellett a Havanna is felkerült a listámra, ami egyébként szintén nem az én színem... :D
    Na, a Chilli mondjuk már sok lenne, az szerintem nagyon bután nézne ki a hideg tónusú bőrömmel, de kíváncsian várom, hogy rajtad hogyan mutat! :)

    Nyomdázni próbáltál már vele esetleg?

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.