Zoya | Chita

A mai főszereplőnk nem más, mint a címben is szereplő Zoya Chita.
Folyton a fű jut eszembe erről a lakkról (a legális, udvarokon is megtalálható fű :D).
Egy rétegben is tökéletesen fed, gyorsan szárad. PIPA. De nekem senki nem mondta, hogy ez tele van ezüst csillámokkal :D Egy képen se volt feltűnő, se nála, se a társainál, úgyhogy kissé ledöbbentem, mikor megláttam, hogy tele van gusztustalan ezüst glitterekkel :D 
De neki jóláll ez a tündérpor :3





Na mivel nagyon nem értek el a szavak az agyamból az ujjaimig, ezért kíváncsi lennék inkább arra, hogy ti szeretitek-e a zöld lakkokat? :D

11 megjegyzés

  1. Szeretem a zöld lakkokat, ez az árnyalat is gyönyörű!

    VálaszTörlés
  2. Nem viselek zöld lakkot, ez a szín nem áll nekem jól. Másokon viszont tetszik. De azon csodálkozom, hogy nem került nyomdázás a körmeidre. El tudnám fehérrel vagy arannyal kombinálva :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem csak meg kell találni a bőrszínedhez passzoló árnyalatot :) Sand lakkokra nem szoktam nyomdázni, másokon már láttam, meg tetszik is a végeredmény, de magamon és a fejemben ez a megoldás valahogy nem szimpatikus :)

      Törlés
  3. gusztustalan ezüst :D ne már. ennek a lakknak ez a rációja :)
    én is megvettem,már kíváncsi vagyok rá nagyon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát, túl sok benne, de tényleg, számomra már kellemetlenül sok az ezüst :D

      Törlés
  4. Én sem szeretem annyira zöld lakkot, csak inkább díszítéshez virághoz szár, vagy levél, de ez a lakk szerintem szép ezzel a csillámmal "gusztustalan ezüst glitterekkel" szerintem meg nagyon szép, ez adja meg a lakk szépségét!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ízlések és pofonok. Tetszik ez a lakk, de ezek mindegyikére igaz nálam, hogy sokallom benne az ezüstöt.

      Törlés
  5. Hasonló nekem is van, mármint árnyalat, eléggé feltűnő. Tavaly kentem kézre-lábra, meg is jegyezték jó páran, hogy z-ö-l-d! Szerintem jobb ezüsttel, karácsonykor telitalálat lesz!!

    VálaszTörlés
  6. Egyik kedvenc zöld lakkom :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.