BPS | Hullócsillag, háromszögek...

A mai posztban két körömdísz fog szerepelni, szintén a BornPrettyStore webáruháztól... :D Igazából csak egyet választottam, vagyis egy díszt szerettem volna, de nem tudtam dönteni a kettő között, így megkértem a csajszit, hogy válasszon nekem a kettő közül, ha nem gond, végül elküldte mindkettőt, aminek én csak örülök természetesen. A csillagoshoz volt elképzelésem, de a háromszögben csak maga a forma, a letisztultság tetszett, így azt nem is tudtam bonyolult manikűrben elképzelni... Mindkét dísz arany színű egyébként, és 50 db található a kis tasakban a leírás szerint, de nem fogok utánaszámolni :D


A háromszögeket méretükből adódóan könnyebb a körömre igazítani, míg a csillagok elég merevek és hiába ugyanolyan vékonyak, mint a háromszögek, valahogy nem ment olyan egyszerűen a körömre illesztés, és ez látszik is a manikűrön... Mindenesetre biztosan fogom mindkét díszt használni még :)









Ha tetszenek a körömdíszek, az alábbi linken meg tudjátok őket rendelni, természetesen más minták is vannak, de nekem ez a kettő piszkálta igazán a fantáziámat :D

http://www.bornprettystore.com/50pcs-bowknot-triangle-nail-sparkles-ultrathin-nail-decoration-p-20314.html

A KYSQ10 kóddal pedig 10% kedvezményt kaptok a rendelésetek végösszegéből :)

18 megjegyzés

  1. Aztaaaa... *o* már az első is nagyon tetszett, de mikor megláttam a másodikat.... mind a kettő nagyon jó lett, de a másodikba beleszerettem, már ha lehet ilyet mondani egy manikűrről *o*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát pedig pont nem érdemli meg a beleszeretést :D Nem igazán lett jó, de nem volt kedvem újraalkotni :D

      Törlés
  2. Nagyon nagyon tetszenek az alkotásaid:) De az első egy kicsit jobban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Az első kicsit szerethetőbb szerintem is az egyszerűsége miatt :)

      Törlés
  3. Az első nagyon szép lett, főleg a háromszögek felhelyezése miatt tetszik. Míg a második az átmenet és a csillagok elhelyezkedése miatt is tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Igyekeztem nem bonyolultakat alkotni, bár a második nem úgy sikerült sajnos, ahogy terveztem :D

      Törlés
  4. Aztaaaaa..... *-* *-* Azok a csillagos és a manikűr, csodaszép!! Kedvencem!!!!!!!!!!! <3

    VálaszTörlés
  5. Szép mindkét manikűr, pláne az első. Leginkább a lakk tetszik, mert ezek a körömdíszek nem jönnek be. Hétköznapra szinte használhatatlanok, de néha pár órás alkalmi manikűrökhöz megfelelhetnek. Erősen gondolkodóba ejtett ez a Paris lakk, lehet, jó lesz nekem a Sizzle helyett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Leginkább nailart kellékeknek valók, bár hétköznapra 1-2 réteg fedőlakkal lehet őket rögzíteni, főleg a háromszöget, vagy esetleg műkörömre tudnám még őket elképzelni, ott biztos tartósak lennékek.
      A Parissal csak arra ügyelj, hogy a második generációs Paris lakkok már kicsit narancsosabbak, mint az első szériásak, érdemes swatchokat nézegetni róla, hogy az új verzió is tetszik-e annyira, hogy mondjuk megérje a Sizzle helyett :)

      Törlés
  6. Magamon nem szeretem az ilyesmit, főleg, mert sajnálnám ezeket 1-2 nap után leszedni, főleg, ha egyszer használatosak. A háromszögek jobban bejönnek, a csillagok meg a háttér miatt, csodás lett az átmenet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Én különösebben nem sajnálom őket, 50 db van ugye egy csomagban, ami azért sokáig elég, főleg, ha nem minden körömre és nem sokszor egymás után használjuk a díszeket :)

      Törlés
  7. Nagyon szép lett mindkét mani, tetszenek ezek a kis díszek :)

    VálaszTörlés
  8. Mindkettő nagyon jól néz ki, de nekem a háromszöges tetszik jobban. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.