2015 Kér(d)ések és válaszok

Nem, nem egy elmélkedős poszttal fogok most szolgálni nektek. A nyereményjátékban nem kevesen megírtátok a véleményeteket a bloggal kapcsolatban, és amik, ha nem is kérdések, de néhánynál úgy érzem, megválaszolásra szorulnak részemről.


Kezdem is, van pár, amire reagálnék. Neveket nem, csak és kizárólag a véleményeket másoltam ki, de ha magatokra ismertek, és szeretnétek, hogy a nevetek szerepeljen a véleményetek mellett, akkor szóljatok, és kiegészítem. A válaszokkal egyébként megbántani sem áll szándékomban senkit, ha esetleg véletlenül úgy tűnne, akkor sem. :D




"Szívesen olvasnék a kéz/körömápolási szokásaidról."
Tessék, ez eddig sem volt titok, bejegyzés itt. Volt, akinek nem tetszett a kereső az oldalon (ez is egy vélemény, de azt viszont nem szeretném törölni), na az a funkció kimondottan ilyen helyzetekre van, lehet keresni, hátha talál olyat az ember lánya, ami már fenn van :)



"Étrendek."
Nos, én sajnos nem gasztro- vagy életmód blogot írok, így 1-2 recepten kívül nem tervezek ilyesmi témájú bejegyzéseket megosztani, vannak fiúk-lányok, akiknél nagyon jó posztokat találhattok ilyen témában biztosan. Ugyanez a helyzet az outfit-re vonatkozó kérésekkel is, ez nem az én területem. Néha ráveszem majd Ricsit, hogy 1-2 finomabb falat receptjét ossza meg velünk/veletek, de ennyi az össz, amit tenni tudok gasztro ügyben :)



"Engem a körömforma kialakításáról szóló poszt érdekelne. Annyira tetszenek a "hegyesre" reszelt körmeid, de nem tudom, hogy magamnak hogy csináljam meg, mi az a körömhossz - szélesség, amihez jól áll."

Tervezek ilyen jellegű bejegyzést (jan.3!), mármint arról, hogy magamnak hogyan formázom a körmeimet, mikor épp váltásra adom a fejem. Viszont abban, hogy másnak mi áll jól, mi a stílusa, mi lesz kényelmes és még hordható, sajnos nem tudok tanácsot adni. Próbálgatni kell, de talán majd a posztban szereplő tipp (amit nem én találtam ki, de nagyon szuper), a segítségedre lesz :)



"Mivel még kezdő vagyok, nagyon jól jönne egy-egy technika részletes leírása, bemutatása. Szívesen látnék több drogériás, könnyebben beszerezhető lakkot is a blogon. Már régóta rajongód vagyok, a nailart bloggerek közül a Te stílusod áll a legközelebb hozzám."

Köszönöm először is a kedves szavakat. (Sajnos vagy sem) azt kell, hogy mondjam, a blogon olyan lakkok szerepelnek többségben, amiket én vettem - azért, mert tetszenek. Kaptam már persze tesztelésre is lakkokat - de őket is én választhattam, de olyan lakkot nem fogok venni, ami nem tetszik, teljesen mindegy, hogy 400 Ft-ba kerül, vagy 4000-be, csak azért nem veszem meg, hogy befotózzam, aztán majd csak álljon a polcon (nyilván kikerülhetetlen, egyszerre nem tudok több száz lakkot felkenni, de értitek). Szóval amíg az én tárcámból gazdálkodom a blogon, addig olyan lakkok lesznek feltéve, amilyeneket vettem, ezt meg kell értenetek. Viszont azt is hozzátartozik, hogy szerintem az elmúlt fél évben elég sok olcsóbb árkategóriájú lakk volt megtalálható a blogon (pl. Flormar, Rimmel, Golden Rose, NYC, és ezek a nagytöbbség számára is elérhetőek) De körömdíszítő technikás posztok biztosan lesznek még, igyekszem nem elhanyagolni azt a sorozatot :)



"Jól és szépen összeszedett blog, ahol a manikűrök nagyon tetszenek benne. Amin talán változtatnék, hogy ne kelljen a rákattintani a "bővebben"-re, hogy tovább lehessen olvasni. Ha valaki épp csak át akarja futni, megismerni az oldalt ő is megcsodálhassa a szép a munkákat. De ettől függetlenül nagyon jó és élvezhető blog, amit mindig szívesen olvashat az ember :)"

A bejegyzésre kattintós dolog azért van, mert vannak bejegyzések, amikben előfordul akár 10-20 fotó is (ha nem több...), ezen pedig nem mindig olyan egyszerű átfutni, főleg, ha duma is van rendesen. Így pedig, a címre rákattintva mindenki el tudja dönteni, érdekli-e az adott poszt, vagy sem, majd egy kattintással elintézhető a bezárás. De csak görgetni, meg görgetni, meg görgetni, na ez unalmas és az átfutás így pont nem lesz megvalósítható. Így pedig több poszt is látszik az oldalon :) A blogra vonatkozó sorokat pedig köszönöm! :)



"Tudom, sablonos, de úgy szeretem a blogodat, ahogy van - remekül átjön benne a személyiséged és imádom az alkotásaidat is :) Talán kicsivel több személyes bejegyzésnek tudnék örülni még, hiszen mindig jó érzés megtudni pár apró infót a blog mögötti íróról :) "
Nincs különösebb oka annak, hogy nem osztok meg rengeteg, személyes dolgot magamról. Van pár bejegyzés, amiben érdekességek (legalábbis remélem, hogy valakinek érdekesek) megtalálhatóak rólam, vagy a családomról, de egyébként alapvetően a blog nem a személyiségemről szól, s bár én is szeretem az ilyen jellegű bejegyzéseket olvasni, nem akarom és nem is fogom a saját blogom "naplószerűvé" alakítani. :)



"Örülnék több sminkes posztnak, szerintem jól írsz :)"
Köszönöm! :) Én is örülnék, ezt elhiheted :D De ehhez már valami normális fényképezőgépet szeretnék, ha nem is egyből valami 200e Ft-osat, de jó lenne, ha nem telefonos képekkel kellene szolgálnom ehhez. Persze sminktermékekről magukról simán tudok normális, elfogadható képet lőni, de egy arc, vagy szépen elkészített smink (nem az enyém :D) mégis kicsit jobb gépezetet igényel.



"Új vagyok, tetszik az oldal. Ami talán nem lenne rossz, egy menüsor,ahol egybe lennének a tesztek, körmök stb. :) a könnyebb megtalálás miatt :) "
Már van is, pont a kérésed hatására alakítottam ki egy menüsort, ami ugyan nem kicsi ,de nem tudtam kevesebb kategóriába besorolni a bejegyzéseket, viszont remélem, hogy így akkor ki lehet igazodni :) Bár nem legördülő a menüsor, egyelőre még nem vagyok annyira pro az ilyen szerkesztgetésekben :)



"Szívesen látnám képekben a gyűjteményed, illetve most tárolás ügyben keresek megoldásokat, azért ez is érdekelni, hogy tárolod a lakkokat, lemezeket. :)"
Tavaly készült egy négy részes bejegyzés sorozat a lakkjaimról, de már frissítésre szorul, úgyhogy 2016-ban biztos készül majd egy update verzió, igyekszem az év első negyedében erre sort keríteni. A tárolás egyelőre nálam nem túl mutogatnivaló, polcon vannak a lakkok és a lemezek pedig egy kis dobozkában, semmi extra :)



Ne haragudjatok, hogy a többit nem másoltam ki egyenként, de mindenkinek nagyon köszönöm a kedves és biztató szavakat, annyira örülök, hogy tetszik nektek, amit itt a blogon, esetleg Fb-n vagy Instagramon tőlem láttok, szuper érzés volt olvasni a véleményeteket. Hatalmas lendületet kaptam a sok kedves szótól, és ez számomra mindig erőt ad ahhoz, hogy van értelme itt írogatni, lakkozni, alkotni. Tudom, ez nem egy világmegváltó, mindentjólmegmondó blog, de nem is ez a célom. Egyszerűen csak a hobbim, amit itt ki tudok élni és nektek megmutatni. Remélem, 2016-ban is velem maradtok, mert nélkületek ez a blog csak szavak és képek halmaza lenne :)

2 megjegyzés

  1. Örülök a menüsornak és szerintem jó, hogy van keresés, nagyon fontos. Hú, hát ha a teljes cikk kint lenne, nehéz lenne böngészni, és azt szoktam ilyenkor, hogy a bloggerben kattintok a blogra és akkor csak a címeket látom. Jó a blog úgy, ahogy van. A tárolós posztra én is kíváncsi lennék, de azért egy gyűjteményt vagy lemezeket egyesével vagy színenként befotózni nem tudom, van-e értelme, főleg 100+x lakknál.
    Boldog új évet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy nem csak én gondolom a dolgokat így, ahogy, a bloggal kapcsolatban :D
      A tárolás tényleg csak polc, semmi extra, a gyűjtemény befotózást semmiféleképp sem egyesével csinálnám, már ami a lakkokat illeti, a lemezeket viszont befotóztam anno egyesével, van is poszt róluk :D
      Neked is nagyon boldog új évet!

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.