AVON | Holografikus körömfólia


Nagyon szeretek kísérletezni, ha körömdíszítésről van szó, szeretem, ha a körmeimet "szép ruhába öltöztethetem", és ezt szeretem kreatívan megtenni. Viszont szeretem az egyszerű lehetőségeket is, amik nem bonyolultak, mégis egy "wow" lesz a végeredmény. Ennek reményében kértem tesztelésre az ezüst holografikus körömfóliát. Nos, hogy bevált-e? Mindjárt kiderül.


Maga a fólia egy henger alakú tégelyben érkezik (előtte pedig jól becsomagolva). Tetszik, hogy egyszerű felirat került rá, semmi csicsa, mellé volt még egy papír, amin az útmutató volt - fontos megjegyeznem, hogy követtem az útmutatót a manikűr elkészítése során.



A fólia is egészen csodálatos :)


Ha arra vágynék, hogy amolyan "piszkos" holo legyen a körmöm, akkor ez egy tökéletes módszer, mert sajnos azt a végeredményt, amire vágytam és amit balra láttok, ezzel a termékkel képtelenség összehozni. És utánanéztem, hogy vajon mit cseszhettem el, de egyszerűen semmi. Sőt, még kerestem teszteket is, és találtam is a One nail to rule them all blogon, és azért a csajszi eléggé ott van körömdíszítésben, de neki sem olyan, mint amit maga a termék ígér. Csalódott vagyok. A katalógusban is van egy leírás, de ott meg nem is ehhez a fóliához való az útmutató, tök más, egy olyan fóliára vonatkozik, aminek van egy szimpla alja, de ez a fólia pedig alul-felül fényes, holo. Nem azt mondom, hogy a végeredmény csúnya vagy bármi, félreértés ne essék, mert elég érdekes lesz a körmünk a fólia használata után. De így pár évnyi alkotás után azért csak értenem kellene egy egyszerű körömfóliához, nem? Tök mindegy volt, hogy melyik felét nyomtam a még kissé ragacsos alapra, volt, hogy ottmaradt a holoság, de a legtöbbször pedig sajnos nem. Egy csomót elpazaroltam, pedig igyekeztem takarékos lenni, bár nyilván még így is van belőle rengeteg, de azért ez nem járja, hogy ahhoz, hogy 2(!!!!) körmömön mutasson valahogy, elhasználtam kb. 40 körömre valót - ebből 38 kudarc. Ha esetleg próbáltátok már, és mégis bennem van a hiba, akkor mondjátok el, hogy mit csinálhattam rosszul.
 Mindenesetre R. azt hitte, hogy tényleg így kell kinéznie, és tetszett is neki.





És egyébként nekem is tetszik, de egyáltalán nem azt kapjuk, mint amit a katalógus ígér. Ennek ellenére biztosan alkotok még ilyen manikűrt, mert nem rossz, csak na.

Sajnos sem a katalógusban, sem online nem találtam rá a termékre, a januáriban pedig semmi arra vonatkozó információ nem volt, hogy esetleg kifutó termék lenne.

15 megjegyzés

  1. Én a BPS-től próbáltam hasonlót, bár az nem egész körmös volt, hanem csak minta, de én is sokat szívtam vele, rengeteget próbálkoztam, de nem voltam elégedett a végeredménnyel. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :( Sajnálom, hogy neked sincs pozitív tapasztalatod. Remélhetőleg lesz majd valamilyen hasonló termék, ami mindkettőnk véleményét/hozzáállását megváltoztatja :)

      Törlés
  2. Kíváncsi vagyok, mi a titka. Az egész körmöt be kellett volna fednie? Ez a részleges minta jól mutat lakkon, de így elég fura, mintha lekopott volna a fele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, megmondom őszintén, rendes színes lakkon nem próbáltam, mert itt is sokszor elcsúszott a már félig száraz alap a sok nyomkodástól. Hát igen, elvileg egész körmös, de a katalógusos leírásnál mintha teljesen más termék lenne a nőcinél, a termékhez kapott útmutatónál pedig a képek nem sok újat mondtak, csináltam, amit kellett, de semmi.

      Törlés
  3. Hónapok óta gondolkodtam rajta, de ezek után nem rendelem meg. )-: Nem csúnya valóban a végeredmény, de az ember nem erre számít......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lejjebb írták a lányok, hogy érdemes hozzá speciális ragasztót venni, talán még az essence kínálatában is van, mintha úgy rémlene, de most amúgy nem találom ezt a fóliát se a katalógusban, se online.

      Törlés
  4. Én soha nem szoktam ezeket a fóliákat egész körömre használni, szerintem az efektusa sokkal érdekesebb ha csak részenként fedi a körmöt. Én nekem tetszik a manikűrüd!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekesnek valóban érdekes :) Arra voltam kíváncsi egyébként, hogy valóban olyan lesz-e, mint amit a katalógusban írnak, de nem, a kettőnek köze nincs egymáshoz :) Örülök, hogy tetszik, nekem is tetszik egyébként, csak nem olyan, mint amilyen akartam :)

      Törlés
  5. Szerintem ez sima transzferfólia, ami meg speckó ragasztó nélkül nem ér semmit. Esetleg azzal ki lehetne próbálni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd nézek hozzá valahol, hátha :) Köszi a tippet :)

      Törlés
  6. Csatlakozom Larához, ez szerintem is transzferfólia lesz, az pedig nem ragad fel a körömerősítő folyadékukra, annak speckó ragasztó kell...
    Maga a fólia jól néz ki egyébként, sőt, a körmöd is tetszik, jópofa lett ez a manikűr, de abszolút átérzem a csalódottságot, ha nem ilyet akartál alkotni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sheer lakkot használtam egyébként, de ez így nem igaz, hogy nem ragad rá, mert látod, hogy ragad, csak eléggé érdekes lesz a végeredmény :D Mindenesetre valószínűleg tényleg az van, amit írtok, csak ez így nem fair a vásárlókkal szemben. Bár már ott látszik, a katalógusos leírásnál meg a termék fotójánál, hogy a kettőnek köze nincs egymáshoz, de én megpróbáltam mindent, ami tőlem telhető :D Persze, tetszett a végeredmény, de én arra vágytam, amit a katalógus ígért. Bár nyilván nem halok bele, de így átverés a dolog. :D

      Törlés
  7. A titok annyi, hogy várni kell az alap lakk, vagy ragasztó felvitele után. Akkor ragad át a legjobban a fóliáról a minta, ha hagyjuk száradni az alapot, hogy ragadósabb legyen. Nekem is bps van régről, és eleinte én sem értettem mi a gond, aztán rájöttem, hogy várni kell, mert akkor ragad jobban az alap, ha picit száradt. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a már majdnem megszáradt (de még éppen ragadós) lakkba tapadt bele sikeresen, erre a titokra nekem is sikerült rájönnöm, de teljes mértékben úgy sem tapadt bele, de egy picivel feljebb írták a lányok, hogy ragasztóval nagyobb sikerrel járok majd remélhetőleg :)

      Törlés
  8. Sajnálom,hogy nem jött össze. Mi nekünk van egy ún. avon tanácsadónk,akitől én is megkérdeztem,hogy érdemes e erre beruházni. (Ő mindent letesztel.) És azt mondta,hogy neki sem működött(?!) És hogy nem ajánlja. Szóval nem nálad van a hiba. :) mellesleg nagyon szép manikűr lett.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.