BPS | "üvegfólia"

Mostanában, legalábbis 2015 utolsó negyedévében elég nagy népszerűségnek örvendtek a "törött üveg" típusú, szilánkosnak ható manikűrök. Biztos tudjátok, miről hadoválok, úton-útfélen ilyenekbe lehetett botlani, sőt párom anyuja is szívesen osztott meg velem ilyen manikűröket facebookon. Egy idő után úgy éreztem, nem kerülhetem ki a végzetem, muszáj valami ilyet kipróbálnom. Így, mikor választhattam újabb termékeket a Born Pretty Store kínálatából, egy szépséges fóliát is választottam, valami majd csak lesz alapon. Hogy mi is sült ki ebből az egészből? Nos...A csomagban szépséges kékes és rózsaszínes, lilás árnyalatokban pompázik maga a fólia, ami nem ennyi, mint amennyit a rubrikán keresztül láthatunk, hanem ez egy 3x ilyen hosszú ív, szóval RENGETEG felhasználásra elég. De tényleg. A "használati útmutatót" láthatjátok jobbra...
Magából a fóliából kivágtam kis formákat (háromszögeket, meg ami épp sikerült), de igyekeztem tényleg nagyon aprókat, mert amiket elsőre kivágtam, és szemmértékre jónak tűntek, nos, a körmömön még mindig nagyon voltak, úgyhogy minél apróbb, annál jobb. Majd felvittem egy vastagabb réteg feketét és fehéret két körmömre, és abba nyomkodtam bele a "szilánkokat". A végén pedig 2 réteg fedőlakkal fixáltam. (Szerintem az Astor nem a legmegfelelőbb erre a célra, nem nyújt vastag fedést, és igazából mintha ott se lenne...)Fehéren számomra nem nyújtott különösebb látványt, de feketén megannyi szín előjött belőle. Piros-narancs-sárga-zöld, kész színkavalkád, nagyon fantasztikus szerintem. Igyekszem majd valami nail art-ba belecsempészni, mert ha jól van "elkészítve", akkor nagyon mutatós ez a manikűr.


Ha szívesen kipróbálnád te is ezt a fóliát, az alábbi linken megrendelhető:

http://www.bornprettystore.com/shiny-laser-nail-foils-holographic-foils-nail-transfer-sticker-paper-p-23540.html


Nektek hogy tetszenek az ilyen manikűrök?

13 megjegyzés

 1. Marha jól néz ki. Két kérdés fogalmazódott meg bennem: első hogy,nem állnak ki a darabkák? vagy kompenzálható a fedőlakkal? a második,hogy mennyire lehet tartós?

  VálaszTörlés
 2. Szerintem egy normális fedőlakkal megoldható, hogy ne álljanak ki, nagyon puha a fólia, könnyű ráilleszteni a körmökre, viszont az Astor csak egy vékony réteget jelent, úgyhogy ez nem alkalmas rá (meg nagyjából semmire). Pont annyira lesz tartós, mint az alap, amire ráilleszted és mint a fedőlakk, ami védi. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nyah megér egy próbát akkor,köszönöm :) .Azért érdekelt a tartóssága,mert volt olyan fólia,lehet water decals is,nem emlékszem, ami semmit sem bírt fedőlakkal sem :( Pedig sechét használtam :)

   Törlés
  2. Igazából, szerintem ha jól beletapogatod egy biztos alapba, akkor nem lehet gond :)

   Törlés
 3. Wow! :D
  SZemezek vele, nagyon látványos, próbáltad már masszívabb fedőlakkal? Kíváncsi vagyok, vajon az Everglaze elbírna-e vele, nagyon nehezen viselem, ha kiállnak a darabkák szélei.
  Gyönyörű manit készítettél vele, csorog a nyálam! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem, sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni másik fedőlakkal, különben ejtettem volna róla pár szót a tesztben is :) Sajnos nem lett olyan, amilyennek akartam, de egyébként a fólia szépsége megmutatkozik szerencsére így is :)

   Törlés
 4. fantastic design! I really love the whole glamour look :)

  VálaszTörlés
 5. Azta, ez nagyon ól néz ki!!!! *o*
  Mondjuk én max. csak alkalomra csinálnám meg. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik! :) Én bármikor szívesen viselném :)

   Törlés
 6. Nagyon különleges hatása van, nekem fehéren is tetszik!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos fehéren nem annyira intenzívek a színek, de nem csúnya persze azon sem :)

   Törlés
 7. Wow, fehéren olyan mint az opál! Nekem az tetszik nagyon, szét is nézek hátha találok ilyen fóliát a körmös boltba :)

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.