BPS | "üvegfólia"

Mostanában, legalábbis 2015 utolsó negyedévében elég nagy népszerűségnek örvendtek a "törött üveg" típusú, szilánkosnak ható manikűrök. Biztos tudjátok, miről hadoválok, úton-útfélen ilyenekbe lehetett botlani, sőt párom anyuja is szívesen osztott meg velem ilyen manikűröket facebookon. Egy idő után úgy éreztem, nem kerülhetem ki a végzetem, muszáj valami ilyet kipróbálnom. Így, mikor választhattam újabb termékeket a Born Pretty Store kínálatából, egy szépséges fóliát is választottam, valami majd csak lesz alapon. Hogy mi is sült ki ebből az egészből? Nos...



A csomagban szépséges kékes és rózsaszínes, lilás árnyalatokban pompázik maga a fólia, ami nem ennyi, mint amennyit a rubrikán keresztül láthatunk, hanem ez egy 3x ilyen hosszú ív, szóval RENGETEG felhasználásra elég. De tényleg. A "használati útmutatót" láthatjátok jobbra...
Magából a fóliából kivágtam kis formákat (háromszögeket, meg ami épp sikerült), de igyekeztem tényleg nagyon aprókat, mert amiket elsőre kivágtam, és szemmértékre jónak tűntek, nos, a körmömön még mindig nagyon voltak, úgyhogy minél apróbb, annál jobb. Majd felvittem egy vastagabb réteg feketét és fehéret két körmömre, és abba nyomkodtam bele a "szilánkokat". A végén pedig 2 réteg fedőlakkal fixáltam. (Szerintem az Astor nem a legmegfelelőbb erre a célra, nem nyújt vastag fedést, és igazából mintha ott se lenne...)



Fehéren számomra nem nyújtott különösebb látványt, de feketén megannyi szín előjött belőle. Piros-narancs-sárga-zöld, kész színkavalkád, nagyon fantasztikus szerintem. Igyekszem majd valami nail art-ba belecsempészni, mert ha jól van "elkészítve", akkor nagyon mutatós ez a manikűr.


Ha szívesen kipróbálnád te is ezt a fóliát, az alábbi linken megrendelhető:

http://www.bornprettystore.com/shiny-laser-nail-foils-holographic-foils-nail-transfer-sticker-paper-p-23540.html


Nektek hogy tetszenek az ilyen manikűrök?

13 megjegyzés

  1. Marha jól néz ki. Két kérdés fogalmazódott meg bennem: első hogy,nem állnak ki a darabkák? vagy kompenzálható a fedőlakkal? a második,hogy mennyire lehet tartós?

    VálaszTörlés
  2. Szerintem egy normális fedőlakkal megoldható, hogy ne álljanak ki, nagyon puha a fólia, könnyű ráilleszteni a körmökre, viszont az Astor csak egy vékony réteget jelent, úgyhogy ez nem alkalmas rá (meg nagyjából semmire). Pont annyira lesz tartós, mint az alap, amire ráilleszted és mint a fedőlakk, ami védi. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyah megér egy próbát akkor,köszönöm :) .Azért érdekelt a tartóssága,mert volt olyan fólia,lehet water decals is,nem emlékszem, ami semmit sem bírt fedőlakkal sem :( Pedig sechét használtam :)

      Törlés
    2. Igazából, szerintem ha jól beletapogatod egy biztos alapba, akkor nem lehet gond :)

      Törlés
  3. Wow! :D
    SZemezek vele, nagyon látványos, próbáltad már masszívabb fedőlakkal? Kíváncsi vagyok, vajon az Everglaze elbírna-e vele, nagyon nehezen viselem, ha kiállnak a darabkák szélei.
    Gyönyörű manit készítettél vele, csorog a nyálam! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni másik fedőlakkal, különben ejtettem volna róla pár szót a tesztben is :) Sajnos nem lett olyan, amilyennek akartam, de egyébként a fólia szépsége megmutatkozik szerencsére így is :)

      Törlés
  4. fantastic design! I really love the whole glamour look :)

    VálaszTörlés
  5. Azta, ez nagyon ól néz ki!!!! *o*
    Mondjuk én max. csak alkalomra csinálnám meg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :) Én bármikor szívesen viselném :)

      Törlés
  6. Nagyon különleges hatása van, nekem fehéren is tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos fehéren nem annyira intenzívek a színek, de nem csúnya persze azon sem :)

      Törlés
  7. Wow, fehéren olyan mint az opál! Nekem az tetszik nagyon, szét is nézek hátha találok ilyen fóliát a körmös boltba :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.