Háromszögek


A manikűr elkészítésének napján csodaszép idő volt, hétágra sütött a Nap, és kedvem támadt egy színes, mutatós, nem túl bonyolult manikűr elkészítéséhez. Az ötletem már megvolt, és kivitelezhető is volt, úgyhogy semmi nem állt az elkészítés útjában. Ha érdekel maga a manikűr, akkor folytassuk! :)


A manikűr elkészítéséhez az alábbi termékeket használtam:
  • Pet'la Plate Three times - tulajdonképpen maga a minta adta az ötletet a manikűr elkészítéséhez, bár előtte még a The perfect one is megfordult a fejemben, végül a háromszögek mellett döntöttem
  • China Glaze Petal to the metal  - nem ennyire élénk természetes fényben, de tényleg annyira sütött a Nap, hogy képtelen voltam elkapni a valódi színét
  • MdU Black & White - a fekete a nyomdamatrica körvonalához, a fehér a kitöltéséhez
  • Colour Alike kind of white S - kisujjon
  • FUN Lacquer 24 karat diamond (h)



Minden körmömet kifestettem a megfelelő alapszínnel, majd elkészítettem a nyomdamatricát. Ezután elvágtam ketté, a nagyobb felét a bal kezem gyűrűsujjára, a kisebbet pedig a jobb kezem középső ujjára illesztettem. Eltávolítottam a felesleges matricacafatokat, majd fedőlakkot kentem minden körmömre, a matricásakra duplán és tádááá:






A minta a lemezről és a szétvágás vonala. Milyen kreatív megoldás, nemde? :D Igazából azért döntöttem végül emellett a minta mellett, és nem a The perfect one cikkcakkjai mellett, mert ezt egyszerűbb volt kivágni - és hiába van sok türelmem, ehhez akkor nem volt, a cikkcakkok túl sokáig tartottak volna (legalábbis fejben sokáig tartottak :D). Persze nem vetem el az ötletet, hogy egyszer majd olyan manikűr is készül, csak más színösszeállításban, de egyelőre még gyűjtöm az energiát hozzá :)

Nektek hogy tetszik a manikűr? :)


12 megjegyzés

  1. Szuper lett. Nekem nagyon tetszik a minta és a színek is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Nagyon vágytam valami nyárias manikűrre (:

      Törlés
  2. A China Glaze coral körömlakk álom szép és nagyon tetszik a minta is rajta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Imádom ezt a lakkot, de nem mindig van hozzá hangulatom, sokszor élénkebbnek tűnik, mint amilyen, így nem minden manikűrhöz passzol :)

      Törlés
  3. Gyönyörű lett....és nagyon tetszik a színe is :)

    VálaszTörlés
  4. Tetszik! Tényleg feldobja ez az élénk szín az egészet! :)

    VálaszTörlés
  5. Imádom, hogy minden manikűrödből árad a színharmónia, ez is csodás lett, és ebben a formában még a háromszögek is szimpatikusak számomra.

    VálaszTörlés
  6. De jók ezek a színek! Ilyen félkörmös nyomdás manit én is szoktam csinálni, csak lusta vagyok vagdosni (meg lehet, el is szakítanám a matricát), eleve olyan mintát keresek, aminek nem egyenes a teteje :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) A kreatív végkifejletért és egy jól sikerült manikűrért elég sok dologra képes vagyok (persze határokon belül), néha fel kell áldoznom a türelmetlenségem a kreativitás oltárán :D

      Törlés
  7. Nagyon kreatív vagy, Ciiska!!!!! :) Szuper ötlet, szuper manikűr, szuper színek! ;)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.