Manikűrvadász | 25. forduló | Felhívás

Bevallom őszintén, mikor először megláttam Bella email-jét, eléggé elcsodálkoztam. Én? Most? Miért én? De annyira, de annyira jólesett. Titkon reménykedtem egyébként abban, hogy egyszer majd én is Manikűrvadász "háziasszony" lehetek, de féltem is ettől az egésztől, mert mi van, ha valamit elrontok, vagy nem úgy lesz, ahogy kellene?



Külön öröm számomra, hogy a 25. Manikűrvadász lebonyolítója lehetek, hiszen a 25 az már gombócból is sok! És mindemellett szuper érzés amiatt is, hogy Bella kicsit jobbá tette a 25-ös számhoz való hozzáállásom, mert ami azt illeti, 25 leszek pár hét múlva és úgy voltam vele, hogy kész, innentől már öreg nyanya leszek, de most így ezzel a bejegyzéssel kicsit más :) (de ez másra nem vonatkozik ám, mármint az öregség :D) Szóval, köszönöm Bella! :) No de térjünk is rá a lényegre!


Magáról a Manikűrvadászról bővebben ITT olvashattok.

a jelentkezés menete:
A jelentkezési szándékot kérlek a franciska2000@gmail.com email címre elküldve jelezzétek, a nevetek és blogotok elérhetőségével. Az email tárgya Manikűrvadász 25. forduló legyen, így megkönnyítve számomra a "munkát" és a könnyebb átláthatóságot. A bloggal nem rendelkezők, vagy a blogjukon 30 manikűrnél kevesebbel rendelkezők is jelentkezhetnek, számukra egy-egy "régi "bloggerina lesz kisorsolva párként, tőlük viszont senki nem vadászik - viszont kérem, ők jelezzék, hogy nincs meg a 30 manikűr, nem szeretném egyenként végignézni a blogokat :) Legalábbis nem most :D

A jelentkezés határideje:
Március 31. éjfél

a párok kihirdetése:
A párok / sorrend összeállításában a random.org lesz a segítségemre. A sorrendről külön blogbejegyzésben foglak titeket tájékoztatni, amiben a forduló inLinkz kódja is megtalálható lesz.

A kihirdetés időpontja:
Április 1. (legkésőbb délután), és nem, nem lesz áprilisi tréfa :D

a vadászat és a manikűrök közzététele:
A manikűrök elkészítésére és a bejegyzések megírására ~ két és fél hét áll mindenki rendelkezésére. Annyi kérésem lenne, hogy a bejegyzésekben szerepeljen a forduló kezdőképe (de ha nem használjátok, akkor sincs semmi :) ), illetve a levadászott manikűr alkotójának neve, az inspiráló manikűr képe és az arról szóló bejegyzésre mutató link, ezáltal is segítve Bella fáradalmas munkáját - nem két perc összeállítani az összefoglalót, legyetek erre tisztelettel, kérlek! 
A bloggal nem rendelkezők legkésőbb április 16 éjfélig küldjék el a manikűrjüket a levadászott manikűr fotójával és linkjével együtt, hogy másnap összeállíthassam a bejegyzést.

A bejegyzések közzétételének időpontja:
Április 18. 18:00


Van egy "fekete" lista egyébként, amelyen azok szerepelnek, akik korábban kihagytak fordulókat, és nem pótolták. Ez igazából kiszúrás azzal, akitől választaniuk kellett volna. A vonal felett szereplő hölgyek csak akkor jelentkezhetnek, ha pótolják az elmaradást, a vonal alattiakra ez nem vonatkozik. A listát itt találjátok.

Az email-ekre legkésőbb 1-2 napon belül igyekszem válaszolni, de leginkább azonnal, ha ez nem történik meg, itt nyugodtan jelezzétek és orvoslom a problémát. 

10 megjegyzés

  1. én én én :D erről a fordulóról semmiképp nem szeretnék lemaradni :) és gratulálok, hogy te lettél ennek a fordulónak a háziasszonya :) a manikűr is nagyon csodás lett amit a kezdőképhez alkottál :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper, köszönjük a szervezést :) nekem is nagyon tetszik a mani amit alkottál!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :) Remélem, jól végződik majd :D

      Törlés
  3. Te nyanya?! akkor én mit szóljak 43 évesen? :D Írok...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Klassz a fejléced és a felhívás manija, fotója is szuper! :))

      Törlés
    2. Köszönöm szépen! :) Hát, én már nyanyásodom :D:D

      Törlés
  4. Véééééégree! Műkörömmel töltött fél évem alatt a vadászat hiányzott a legjobban, írom is a mailt.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.