Max Factor | Marilyn Cabernet


A Pixibag-ben lapult egy Max Factor rúzs, és hát imádok rúzsokról írni, szóval mindenféleképp úgy voltam vele, hogy majd saját bejegyzést fog kapni. Nos itt is van a saját bejegyzés, meg a véleményem róla.

A tok lezárva érkezett - igen, nekem MINDIG nagyon fontos, hogy senki más ne nyúlhasson bele az adott termékbe. Még mindig elég mélyen él bennem annak a rúzsnak az emléke, amit meg akartam venni, de láttam, hogy már kibontották és kb. leharaptak belőle egy darabot... Szóval. Jól záródó, nem könnyen szétnyíló tokról van szó, ami bordó csomagolást kapott. A tok alján látszik, hogy milyen árnyalatú rúzst is tartunk a kezünkben, és a név is az alján van, úgyhogy, ha valaki fejjel lefelé tárolja a rúzsait, az tökéletesen látja, hogy melyikre van épp szüksége. Magán a rúzson van egy (egyébként valószínűleg csodásan mutató) X, de az enyémen elég csúnyán lett kivitelezve, konkrétan mintha fel lenne túrva az egyik fele, így erről nem készítettem fotót... Csillámokkal van tele, ami ajkakra felkenve már nem látszik, csak napfényben a rúzson magán. Könnyen siklik az ajkakon, viszont mintha kissé foltosan fedne, bár ez annyira nem zavaró számomra, csak közelről lehet felfedezni - bár valószínűleg függ az ajkaink állapotától is az, hogy hogyan fog mutatni.

DE. Számomra nagyon erőteljes, konkrétan elviselhetetlen citromos (süti) illata van egy kevés enyhe, normál rúzsillattal vegyítve, és csak a képek erejéig viseltem, mert tovább sajnos nem sikerült magamon hagyni, felkenve is annyira érződik, hogy képtelen voltam pár percnél tovább elviselni. Úgyhogy részemről így az sem derült ki, hogy meddig bírja, hogyan távozik az ajkakról. Még a legbüdösebb lakkszagot is elviselem, de ez közvetlenül az orrom alatt számomra felért egy kínzással. Sajnálom, hogy ezen bukott el az egész, pedig alapvetően jónak ígérkezett. Szóval nem tudom, mi lesz a sorsa. Talán "nyitva felejtem" pár napra, hátha eltávozik az illat, vagy új gazdára fog találni majd a húgom személyében. 



(itt látszik az enyhén "feltúrt" X-ből egy kis részlet...)







7 megjegyzés

  1. Nekem pont az illata tetszik :D De nem vagyunk egyformák (mondjuk ezen meglepődtem :D)
    Viszont remélem kimegy az illata, mert fenségesen áll Neked :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos, amióta citrusos felmosószert használunk, nem bírom a tömény citromos-citrusos illatokat - meg egyébként is, nekem egy rúzs ne illatozzon, a kellemes, alap rúzs illattal nincs bajom, de az ilyen "extrák" szerintem feleslegesek. :D
      Egyébként igen, ezek szerint vannak dolgok, amikben különbözünk :D

      Törlés
  2. Jaj, pedig milyen jól áll! :) Kár, hogy ilyen illattal áldották meg ezt a rúzst. De amúgy nem értem miért nem lehet a jó kis régimódi rúzs illatokat használni manapság, hisz az annyira finom volt mindig is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Én is sajnálom, hogy az amúgy jellegzetes és finom rúzsillatot elnyomja ez az erőteljes citrus illat. :/

      Törlés
  3. Ezt esküszöm meg fogom szaglászni a boltban :D Imádom a citromos sütit, sőt parfümöm is van olyan illatú, és az a kedvencem. Nagyon jól áll egyébként ez a szín :) . Az utolsó kép pedig nagyon hasznos, hogy milyen bőrszínhez melyik szín illik a legjobban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban hasznos, de szerencsére nem kell szentírásnak venni, nekem sincs egzotikus bőrszínem, mégsem áll rajtam borzalmasan ez a rúzs :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.