BPS | Holo Polish #23


Újabb holografikus körömlakk kerül ma terítékre a Born Pretty Store jóvoltából. Nem mondom, hogy minden lakkot imádok, ami rózsaszín, de a legtöbbnek (ha tehetem) igyekszem megadni a lehetőséget. És ha holo is a rózsaszín mellé, akkor duplán esélyes a szerelmünk beteljesülése. Nos, mindjárt kiderül, hogy valóban szeretem-e.

Igazából el vagyok veszve, már ami a színek megfogalmazását illeti. Az alap pink, határozottan - no nem az üvegben, hanem a körmökön, az üvegben konkrétan egy pirosas szivárványt látok. Viszont ez a pink alap a holografikus részecskéknek köszönhetően kap egy élénk lilás, pirosas beütést, erős napsütésben ez akár narancsba is hajlik, s bár neonnak nem tudom nevezni, de elég élénk - bár ez leginkább csak napsütéses helyekre igaz, olyankor sajnos a holo hatás annyira nem érvényesül benne, mindenesetre nyárra tökéletes választás lehet, viszont ahol nem éri közvetlen napfény, ott a holo hatás is szerepet kap.


Az ecsetét ugyanúgy tudnám jellemezni, mint az előző bejegyzésben, sőt mindegyik ilyen típusú lakknak ugyanolyan ecsete van, max. annyiban tudnak különbözni, hogy van, amelyikből kiáll 1-2 szál, van, amelyikből nem. Könnyű vele az íveket kialakítani a körömágynál és szépen teríti a lakkot, nincs vele semmi gond. A lakk állaga hasonlóan sűrű, mint az előző társáé, de jól kezelhető és irányítható. Két rétegben tökéletesen fed és viszonylag fényesre szárad - fedőlakkot nem használtam rá.

Összességében részemről teljes a szerelem, végre egy olyan rózsaszín holo az utóbbi időkből, ami felkenve igazán megdobogtatja a szívem. Szinte minden évszakban tökéletes választás lehet, legalábbis én biztosan fel fogom kenni, most tavasszal és nyáron tuti, a többi évszakot nem ígérhetem, de akkor sem fogom idegennek érezni a körmeimen, ha esetleg mégis felkenésre kerül. Mert tényleg olyan rózsaszín, amire vágytam. 





Igazából felesleges leírnom, szinte minden BPS lakk az ára miatt kerül abba a kategóriába, hogy "szép, szép, de...". Alapvetően most ~11 dollár, de egyébként meg ~16-ba kerül, és egyszerűen nem értem, hogy miért. Csak akkor tudom javasolni a megvételét, ha van valami kuponotok, kódotok, vagy sok-sok pontotok :)

Ha tetszett, az alábbi linken megtaláljátok:
http://www.bornprettystore.com/bottle-born-pretty-holographic-glitter-holo-nail-varnish-polish-hologram-effect-p-24877.html

A kuponkóddal pedig 10% kedvezményben részesültök a rendelés végösszegéből.

Nektek hogy tetszik?

4 megjegyzés

  1. Hú ezt tényleg nagyon szép, gyönyörű árnyalat, na de miért ilyen drága :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, az élet nagy rejtélyeinek egyike ez... :D Fogalmam sincs, mi alapján határozzák meg az árakat.

      Törlés
  2. Nagyon szép, de ennyi pénzért majdnem két AEnglandot vagy ILNP-t veszek. Amelyek ráadásul kétszer ekkorák.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ha a mostani árat nézzük, akkor csak egyet :D De igen, azok eleve többet tartalmaznak. Ezért is írtam, hogy jó opció lehet, ha vannak az embernek pontjai, amiket beválthat :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.