Lovely | Summer beauties Nr.1


Mostanában nem túl gyakran garázdálkodom lakk-lelőhelyeken, igazából nagyon kevés lakk mozgat meg, de egyik sem annyira, hogy igazán akarjam és emiatt álmatlan éjszakáim legyenek (nyilván tök jó lenne venni egy halom lakkot, de csak a vásárlás nyújtotta pár pillanatig tartó örömért jelenleg számomra nem éri meg). Kicsit besokalltam az utóbbi időben, még a körmeimet is állandóan visszarövidítem (másnak még ez is hosszú). Fene se érti, mi ez, de ez van. Viszont nem is olyan régen a Rossmannban járva megakadt a szemem a Lovely egyik kiadásán, ami a Summer Beauties nevet viseli és ugyan mindegyik tetszett a lakkokból, de igazán szívdobogtatós csak a pasztell menta kicsike volt - mert hát krém finisű mentából sosem elég.

Minden jöhet, ami pasztell és minden jöhet, ami menta, így ezek kombinációja tökéletes számomra, főleg, ha lakkról van szó. Egyébként is szeretem a Lovely lakkjait, általában nem szokott velük problémám lenni, legalábbis nem emlékszem ilyen esetre, így nyugodt szívvel vettem le az állványról.

Az elején kissé folyós volt, és nem is fedett valami hű de jól, emiatt 3 réteg kellett belőle, ám a sokadik lakkozásnál már bővel elég volt kettő is, viszont arra ügyelni kell, hogy a rétegek ne legyen túl vastagok, mert bubisodásra hajlamos - ennek nem kimondottan örülök, mert a sűrűbb állag miatt nem túl egyszerű vékony rétegeket felvinni, kicsit macera. A képeken is két rétegben láthatjátok, fedőlakk nélkül. Nem lesz hiperszuper fényes, de egyébként is javaslom rá a fedőlakkot, hogy mindenhol egyenletes legyen. No meg szép fényes. A száradási sebessége egyébként önmagában inkább átlagos, mint gyors, de lassúnak semmiféleképp sem mondanám, pedig a sűrűbb állagnál azt hittem, hogy sokat kell várni, de nem. Az ecsete a szokásos Lovely ecset, egyszerű, szögletes. de jól lehet vele lakkozni, bár a középső ujjamnál nem igazán ment az ív kialakítása, de ez az én hibám, minden más körmömön oké volt. 




Végül készítettem vele egy manikűrt is. A minta a BP-L010 lemezről van, az átmenetet pedig a Lovely-val, az Essence Love is in the air-rel és az NYC Harlem Figure-rel készítettem. Nem egy bonyolult manikűr, nyárra szerintem tökéletes lehet - csak szebben kivitelezve.



Nektek van lakkotok ebből a kollekcióból? Hogy álltok a menta lakkokkal?

11 megjegyzés

  1. Nagyon szeretem a menta lakkokat, most is van egy pár a fiókban (sőt frankeneket is szoktam készíteni, mert annyi csodás árnyalata van ennek a színnek). Nézegettem már a tesztben szereplő terméket is a boltban, de mindig otthagytam. Így olvasva, hogy milyen az állaga már nem is bánom, megspóroltál nekem egy is bosszúságot. :) A manikűr pedig csodás lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Én az a típus vagyok, aki simán elbíbelődik a macerás lakkokkal, ha azok a kedvenc kategóriába tartoznak :D De egyébként megértelek, normál esetben engem is csak bosszant, ha nem lehet normálisan kezelni egy lakkot, mert túl sűrű, túl folyós, túl macerás...

      Törlés
  2. Nagyon szép, tetszik ez a szín meg a mani! Nekem az ekkora körmök a pont kényelmesek, ma vissza is kell reszelnem őket. Most már nekem is sok lakkom van, úgyhogy csak pár Moyrát engedélyezek magamnak, az új kollekcióból a világosat és a rózsaszínt, muszáj fogyasztani a készletet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Én már nagyon benne vagyok a fogyasztásban, csak az a baj, hogy azok fogynak leginkább, amiket szeretek :D

      Törlés
  3. Nagyon tetszik a körmödön, de tudva, hogy hajlamos bubisodásra azt hiszem lemondok róla. Esetleg van aki tud mondani ugyanolyan színű lakkot (Essence, Miss Sporty, Golden Rose?)?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Sajnos nem jut eszembe egy sem, ami ugyanilyen lenne :/

      Törlés
  4. nagyon szép ez a lakk, én is szeretem a menta lakkokat, a manikűr pedig csodás lett :)

    VálaszTörlés
  5. Szép színe van a lakknak. A manit meg imádom. :D

    VálaszTörlés
  6. A Nr. 3-at vettem meg, beleszerettem a színébe. Nem próbáltam sok Lovely eddig , a Trend Edition mákszemcsés zöldjét (Nr. 6h) és a Luxe Girl csillámos-matt Nr. 2-jét kimondottan szeretem. Ez viszont valami katasztrófa... Alapvetően hosszúkás formájúak a körmeim, kb. semmi szabadszélem nincs, ami zavaróan átüthetne. De így is kellett a kisujjamon kívül 4 réteg, mire mindenhol foltmentesen fedte a körmeim. Ilyen alacsony ár mellett gondolom ne hőzöngjek, de a LIDL-s lakk is jobb ennél, amiből még a nude is fed 1 rétegben... Szívem szerint ezt a Summer Beauty zöldet hajítanám is ki, de megvárom, a pihentetéssel-sűrűsödéssel jutok-e vele valamire...
    A manikűr nagyon szép természetesen, mint mindig. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy ennyire csalódás :/ Remélem, kicsit "összekapja magát", és működőképesebb lesz...
      Köszönöm szépen! (:

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.