Whats Up Nails | Skinny Straight Tape


Elérkeztünk az utolsó Whats Up Nails stencilhez, ami tulajdonképpen csak vékony csíkokból áll, de rengetegből. 3 féle méretben kapható, a mediumon 360, a nagyon 480, az extra nagyon pedig 600 csík van, szóval ezzel aztán lehet alkotni rengeteget... Az én alkotásom nem lett sem extra, sem hűha, mellőz minden kreativitást, de néha ilyen is kell.


A manikűrhöz a Dance Legend Struttert használtam, de nem csak alapként, két körmömön ő töltötte ki a csíkok között a helyet.






Próbáltam többféleképpen is "díszíteni" egy kicsit, de szinte semmit nem éreztem hozzá illőnek, így nincs is olyan kép, amin meg tudnám mutatni egy kicsit "extrábban". Ez a lakk épp eléggé díszes önmagában, bár így utólag esetleg szegecset el tudnék hozzá képzelni, de "késő" :)

A sablon a Whats Up Nails webshopban itt kapható, és a Naillandnél is elérhető, itt.

7 megjegyzés

  1. Válaszok
    1. Köszönöm, nagyon örülök, hogy így látod! :)

      Törlés
  2. szépséges, a szegecs nem hiányzik egyáltalán

    VálaszTörlés
  3. Én nem vagyok a zöld híve, de ez tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. De szép! Nekem a kedvenceim az egyszerű de ötletes manikűrök! Nagyon tetszenek a bonyolultak is, csak hát én mindennapokra lakkozok, munkába, időhiánnyal küszködve.

    VálaszTörlés
  5. Csodás ez a lakk *-* és a manikűr is nagyon szép! Szerintem jobb is így, szegecs nélkül, a körömlakk önmagában kellően díszes :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.