BPS | Latex & nyomdalakkok


A mai egy három az egyben poszt, nem akartam különvenni a BPS termékeket, hiszen nyomdázásnál úgyis használok valamit a bőrömre, hogy kevesebbet kelljen takarítani, így pont kapóra jött ez, viszont sajnos mostanság nincs nagy kedvem alkotgatni, így pedig legalább biztosan kikerül minden termék.
Az első, amit górcső alá veszünk, az a latex. Nagyon vártam, kíváncsi voltam, hogy mennyire fog teljesíteni, és egyelőre nem csalódtam benne, Viszont megszagolni nem kellett volna, rohadt büdös, már bocs. Szóval félve kentem fel a bőrömre, de szerencsére nem történt baj, fogom máskor is használni, meg így, hogy nem órákat van a kezemen, csak nem lesz baj :)) Felkenéskor olyan színe van, mint az üvegben, majd ha megszárad, a kezemen látható állapotú és színű lesz. Ha megszáradt és összeérnek az ujjak, akkor is hajlamosak összetapadni.


Következőként a fehér nyomdalakkot szemeltem ki magamnak, mert duplanyomdázást terveztem, a minta pedig a BP-X13-ról van. A rózsaszín átlátszó nyomdázót használtam hozzá, tökéletesen felvette a nyomdalakkot, azzal viszont vigyázni kell, hogy a sekély mintáknál gyorsabban kell dolgozni, mert nagyon hamar megszárad a nyomdalakk a nyomdapárnán. Nem sűrű, viszont kellően pigmentált, ugyanez igaz a feketére is.


Nagyon egyszerá leszedni egyébként a latexet, pedig csak vékony rétegekben vittem fel, épp annyit, amennyi az ecseten volt, nem mártogattam újra. Szóval nálam valóban jól teljesít, leszámítva a szagot.


A fekete nyomdalakkal is ugyanazt a mintát vittem fel a körmeimre, szintén az átlátszó nyomdázómmal, és a fekete tökéletesen fekete volt, ahogy a fehér is tökéletes, nem áttetsző, nem vette át az alap színét, nem szürke a fekete sem, hanem a valódi fekete, amit vár az ember lánya.


Kipróbáltam különböző márkák lemezeivel és minden alkalommal az átlátszó nyomdapárnám használtam, a végeredmény:



Nekem nagyon bejön mindhárom termék, az alábbi linken találjátok őket:
Latex:
http://www.bornprettystore.com/pink-born-pretty-liquid-tape-peel-base-coat-nail-liquid-palisade-nail-latex-p-27295.html

Nyomdalakkok:
fekete: http://www.bornprettystore.com/15ml-born-pretty-nail-stamping-polish-black-nail-polish-p-22322.html

fehér: http://www.bornprettystore.com/15ml-born-pretty-nail-stamping-polish-white-nail-polish-p-22323.html

10 megjegyzés

  1. A fehér nyomdalakk nekem is megvan, nagyon szeretem. :) Lassan majd a feketét is beszerzem, mert a mostaniból lassan kifogyok, de ez a vonal annyira bejön, hogy tuti ebből fogok rendelni.
    A latexet meg nagyon várom már, hogy ideérjen. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szuperek ezek a nyomdalakkok, biztosan fogok venni majd valami akció alkalmával belőlük...
      Remélem, neked is beválik majd ez a kis cucc :D

      Törlés
  2. A könnyű eltávolítás miatt váltotta le nálam a Miss Sporty alapot a latex, de akkor mind büdös, úgy látszik.
    Nincs kedved alkotni? De hát tök sokat posztolsz, nem értem. Ez is csinos mani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvastam is, hogy sajnos szinte mind büdi. :D
      Előre megírt/befotózott posztok, instagramra ugyanígy előre elkészült manikűrök :) Mostanában nincs kedvem a blogoláshoz, alkotáshoz. :)

      Törlés
    2. Remélem, kis pihenés után majd ismét lesz. Kedv az mindenhez kell, hogy örömmel csináljuk, ne nyűg legyen.

      Törlés
    3. Én is remélem, nem szeretném abbahagyni a blogolást, legalábbis nem most :)

      Törlés
  3. szuper manikűr lett :) sajnos én is olvastam, hogy az összes latex büdi, de valamit valamiért :D inkább a szag és gyors takarítás :D nagyon szeretem a blogod így remélem egy kis pihenés segíteni fog, nem szeretném ha abbahagynád

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :))
      Nem lesz kimondott pihi, csak nem tervezek sűrűn posztolni. Amikor van miről és kedvem, akkor lesz, ha nem, akkor nem, nem fogom erőltetni. :)

      Törlés
  4. Hűű, ez a latexes dolog nagyon jól hangzik, nem hittem volna, hogy egyszer a BPS is előrukkol vele :D mondjuk már ideje volt... tetszik a mani! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már hónapok óta biztosan kapni bőrre kenhető lehúzható alapot náluk, ezt a fajtát mondjuk nem olyan rég óta lehet kapni, szóval ők azért mindig elég hamar reagálnak a "trendekre" :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.