Summertime! | Nyárias manikűrök III.

Ismét eltelt egy hét, így itt is van a harmadik rész ebből a nyárias témájú sorozatból. Igyekszem mindig újabb és újabb kreációkat kitalálni, de nem olyan egyszerű ez, legalábbis nekem nem. Eléggé véges a képzeletem szerintem, bár ez annyiból jó, hogy tényleg kihívást jelent megalkotni 1-1 manikűrt...



1. Sealife


Az előző kettőben is igyekeztem cuki figurákat használni a tengeri életes manikűrhöz, így most sem törtem meg ezt a "hagyományt". Ezúttal fókák és pingvinek kerültek a körmeimre, a hátteret pedig akrilfestékkel oldottam meg, fehér alapra. Nem azt mondom, hogy nem lenne mit javítani rajta, de nekem nagyon tetszett.

Felhasznált termékek:
* Moyra fehér nyomdalakk alapként
* Infinity Nails Kids ©-01
* Moyra fekete nyomdalakk
* fekete, fehér és kék akrilfesték
* Essence Love is in the air a csőrök kifestéséhez


2. Sailor


Szerintem elmondhatjuk, hogy a matrózos manikűrök azok, amikből nehéz újat, valami formabontót készíteni és nem leragadni a megszokott ilyen-olyan csíkos-pöttyös-szegecses verzióknál. Viszont, szeretem ugye a kihívásokat, és ahogy az LFP!-re, ide is valami újszerűt akartam készíteni és szerintem sikerült is. Kifestettem fehérrel a körmeimet (a gyűrűst ugye teljesen), majd sötétkék akrillal meghúztam a csíkokat, és utána még körbe pöttyök kerültek, a gyűrűsujjon pedig felfelé haladva csökkent a pöttyök mérete. A hüvelykujjamon egy vasmacska van, és először őt pöttyöztem körbe, onnan jött az ötlet, hogy a többinek is jót tenne. Végül az üres részekre festettem hajókormányt is, de nem tudom, hogy nélkülük, vagy velük jobb...

Felhasznált termékek:
* Moyra fehér nyomdalakk
* sötétkék akrilfesték


3. Summer 


Kezdjük azzal, hogy a csíkok lilák. De tényleg, egyszerűen elképzelésem sincs, hogy a fényképező miért látta őket rózsaszínesnek, mindenesetre nekem így is tetszik :D A hüvelyk- és gyűrűsujjamra sárga lakk került, a kisujjamra lila homoklakk, a maradék kettőt kifestettem fehérre, majd nyomdáztam lila lakkal. A középső ujjamon az első két üres sávot kifestettem sárgával, hogy legyen valamiféle összekötés a színek között, majd 1-1 kagyló alakú díszt tettem rájuk.

Felhasznált termékek:
* Zoya Stevie
* Essence Love is in the air
* Moyra fehér nyomdalakk
* franken lila nyomdalakk
* sárga akril
* kagyló díszek


Nektek hogy tetszenek? :) Jövő héten pedig érkezik az utolsó rész ebből a minisorozatból! :)

8 megjegyzés

  1. Mindegyik nagyon-nagyon szép és cuki, de a harmadik a kedvenc :)

    VálaszTörlés
  2. jajjj azok a bébipingvinek nagyon cukiiik. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? Imádom azt a lemezt, tele van cukibbnál cukibb dolgokkal :D

      Törlés
  3. Nem vagyok egy sárga-rajongó, de ezzel a lilával párosítva nagyon mutatós manikűrt sikerült készítened :) Természetesen a többi is szuper lett!

    VálaszTörlés
  4. mind a három manikűr nagyon cuki lett :) nem is tudnék kedvencet választani :)

    VálaszTörlés
  5. Mindhárom jó lett, de most a második a kedvencem. Le is mentettem gyorsan. :3

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.