Holo, kétszer

 
Igen, tudom, egy csomószor kezdem úgy a bejegyzéseket, hogy ebből meg ebből sosem lehet elég, például fehér lakkból, feketéből, nude lakkokból meg pirosból, meg ugye mindig keressük az igazit, a bőrszínünkhöz passzolót, azt, ami a hangulatunknak épp megfelelő, mindenre van valami indok, hogy miért kell belőle még egy meg még egy. Na hát én a holo lakkokkal is így vagyok, kell, mert csak. Mert szépek, mert jól kiegészítenek különböző stílusú manikűröket, mert önmagukban is jól mutatnak. Épp ezért választottam ki még múlt hónapban a BPS ezüst holóját, illetve a bejegyzésben szó lesz az egyik transzferfólia ragasztójukról is, így a kettő együtt alkot majd egy manikűrt a végén.


A holo lakkról:
Kis üvegcsében kapott helyet 10 ml-nyi lakk, a kupak tégla teteje levehető, így kényelmesebb vele lakkozni. Az ecset elég duci, könnyű vele lakkozni, de a kisujjamhoz kissé széles, a többi körmömnél nincs ilyen gond. Két rétegben tökéletesen fed, a száradása teljesen átlagos tempójú. Nem lesz fényes, fedőlakkal lehet orvosolni ezt és a száradás sebességén is javít egy jó gyorsszárító fedőlakk. Napsütésben, közvetlen lámpafénynél sokkal jobban előjön belőle a holo hatás, de árnyékban sem csúnya. Pontokból ajánlom megvásárolni, egyébként közel 3 ezerbe kerül akciósan, annyiért pedig azért már jóval különlegesebb lakkokat is kapni, itthoni viszonylatban is akár.






A ragasztóról:
16 ml ragasztó kapott helyet az üvegben, valószínűleg ez életem végéig elég lesz, mert nem hinném, hogy éjjel nappal ezt fogom majd használni. Sima lakkos ecsete van, így vékony sávokat nem lehet vele festeni, arra érdemes lehet mondjuk egy sima kis ecsetet beáldozni. Ami nálam bejött, lakkra (fényes felületre) kenve nem húzódik össze, legalábbis a Catrice Call of the wild lakkon szép egyenletesen elterült, így szinte mindenhol megfogta a fóliát. Eleinte kékes árnyalata van, majd ahogy "megszárad", tehát eléri a kívánt ragacsos állagot, teljesen átlátszó lesz. Nekem egyelőre csak Avon köröm fólia van a birtokomban, így ezzel tudtam csak kipróbálni, nem mondom, hogy tökéletes a végeredmény, de egészen okés, habár ez már a sokadik próbálkozás volt vele, mármint a ragasztó-fólia kombóval.



Végül pedig nyomdáztam a középső és gyűrűsujjamra, fedőlakk nem került semelyik körmömre sem, a fóliához sajnos nem jó a SV, berepedezik tőle, habár egész érdekes lesz az összhatás amúgy.


fedőlakkal, mintha a jég törne szét éppen... :D

A lakkot egyedül az ára miatt nem tudom szívből ajánlani, mert hát na, 10 ml "egyszerű" ezüst holo nagyjából 3 e Ft-ért nem egy jó vétel, mondjuk 1000 pontot vagy 10 dollárt sem a legjobb egyetlen lakkra költeni, de hát ha a BPS-nek ez így megéri, akkor nincs sok beleszólásunk.
Elérhető itt.

A fóliaragasztóhoz biztosan szerzek még majd be fóliát, kíváncsi vagyok, milyen díszítésekhez tudnám még felhasználni. De működik, úgyhogy ezt bátran ajánlom, az ára sem vészes, $3,29 leárazva, teljes áron 5,29, de sokáig elég.
Ezen a linken kapható.


5 megjegyzés

  1. Az ezüst szép, na de ennyiért?

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép ez a lakk! De az ára tényleg sok. \-: A ragasztón lehet elgondolkodom. Egyszer igen olcsón, kiárusítva vettem Essence fóliát. Azóta is ott van a dobozomban. :D

    VálaszTörlés
  3. Ez a fóliaragsztó már nekem is megvan egy éve, de még egyetlen egyszer sem használtam. :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.