Manikűrök akrilfestékkel | 3.


Ugyan mostanában kicsit alábbhagyott a lelkesedés, már ami az akrillal való festegetést illeti, épp a zselé műkörmök rabja vagyok és amikor úgy adódik, inkább 1-1 érdekesebb körmöt próbálok elkészíteni, persze nem magamra, van erre a célra egy külön kis ujj (elég morbid :D), de ettől még nem hagyom abba a rendes lakkozgatást sem, ennek ékes bizonyítéka a mai bejegyzés.


1. Az első manikűrhöz egy fehér és 3 nude lakkot használtam fel. A fehér a Sally Hansen White on, a gyűrűsön a Gabriella Salvete Caffelatte, a középsőn az OPI Infinite Shine Hurry up and wait, a mutatón és a hüvelykujjamon pedig a Cirque Fast fashion van 2 rétegben. Majd megfestettem a leveleket/indákat, utána pöttyöztem a nagyobb üres területekre, fedőlakkot kentem és tádáá:


2. Az OPI lakk nagy kedvencem, a negative space manikűr úgy készült, hogy kifestettem minden körmöm teljesen, majd egy lemosóba mártott ecsettel kitöröltem V alakban a számomra tetsző helyeken a lakkot. Akrilfestékkel átfestettem a határokat, illetve virágokat készítettem, majd erre is fedőlakk került.


3. Imádom a márványos manikűröket, ennél egyébként azt tudtam, hog a PMS lakkot fogom felkenni, és ehhez készül majd valami minta. A márványminta alapja 2 rétegben a Sally Hansen White on, majd erre fekete és fehér akrillal elkészítettem a márványos hatást, illetve magával a PMS lakkal is húztam 1-1 vékony sávot a márványmintába. Ráillesztettem a vizes matricákat, és a márvány körmökre mattító fedőlakk került.


4. 2 réteg BPS fekete lakk és szintén két réteg Rimmel Glastonberry adta a manikűr alapját. A fekete lakkra fehérrel, pirossal, illetve egy csipetnyi sárgával megfestettem a virágokat, nem került rá fedőlakk, mert utána mostam is le. Egyébként a köröm-kupak hasonlóságot csak utólag vettem észre, nem volt tudatos :)


5. Ezt a manikűrt nem szerettem, mikor elkészült, mert fejben sokkal jobban nézett ki, de így napokkal később már nagyon bejön. Először sötétkét alapot festettem a körmeimre, a kisujjamon teljesen, a többin pedig sávokban. Majd elkészítettem a galaxisos hatást, ezután fehérrel megfestettem a filmszalagot. Végül pöttyöztem, csillagokat, bolygókat készítettem, és matt fedőlakkot kentem minden körmömre.



Nektek melyik tetszik leginkább az 5 közül?

13 megjegyzés

  1. Olyan szépek*_* és november óta nem volt kifestve a körmöm. Csak tesztbejegyzés erejéig. Ilyenkor mindig kedven van kifesteni,de most megint növesztés fázisban vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! (: De ha lakkoznál, az akadályozná a növesztést? Vagy nem értem.

      Törlés
  2. úristen mindegyik gyönyörű, de a nagy kedvencem rögtön az első <3 *.*

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek, olyan jól mutatnak a körmeiden a világosabb árnyalatok is :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon nehéz választani, annyira szépek!! Azt hiszem nekem az utolsó a kedvenc! (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Te vagy az első, akinek az tetszik a leginkább :)

      Törlés
  5. Basszus, most ütött be, h én csak rá akartam nyomni a follow-ra, de nem tettem meg... pótoltam is.
    Az első két manikűröd tetszik, ahogy van... rajtad. Magamom sötétebb alappal próbálnám meg. A harmadik az abszolút kedvenc a bejegyzésből, nagyon bejön. A z utolsóról tartom azt, ami Instán írtam, hogy elég klassz, de akkorát nem ütött, mint ált. a többi festésed... És a negyedik az, ami nekem nem, se ez a piros, se a minta. Ez összességében azért elég jó arány, hehe. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, lehetne rosszabb is :) Én azért örülök, hogy van, ami tetszik, sokszor még olyat is nehéz alkotnom, ami nekem bejön, nemhogy másnak... :D

      Törlés
  6. Az első nagyon tetszik a maga egyszerűségében, a második szintén, de az kevésbé egyszerű :) Az utolsó az ötletessége miatt a kedvencem! A Rimmellel készült a színei miatt tetszik és mert szeretem a margarétaszerű virágokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszenek! :) Nekem a margaréta másokon oké, magamon annyira nem, de ennél a manikűrnél valamiért tetszett :)

      Törlés
  7. Mind nagyon csodás manikű, de nekem az abszolut kedvenc no1 a kettes számú opis manikűr 😍

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.