Mi újság a blogon?


Néha jólesik megújulni, és megújítani dolgokat, ezúttal a blogon történtek kisebb változások, amik egyébként nem igazán feltűnőek, de gondoltam, megér egy posztot ez az egész, elvégre mégiscsak magáról a blogról van szó, hátha van, akit érdekelnek ezek az apróságok. Igyekeztem minden gondolatomat összeszedni, habár kicsit így is összecsapottnak érzem ezt a posztot.


KÜLSŐSÉGEK


A háttér és a fejléc általában évszakonként változik, legalábbis a fejléc olyan szempontból, hogy kap valami, az adott évszakhoz illő motívumot, a háttér pedig teljes mértékben megújul. Most a fejléc is új betűtípussal készült, mindig keresgélek új és különleges betűket, sokszor legszívesebben hetente újítanék :D A sablon még állandó, habár nézegettem az újabbakat, illetve találtam egy letölthetőt is, ami nagyon tetszik, de egyelőre nem tudtam magam rászánni egy ekkora váltásra, túl sok időt öltem a jelenlegi kinézetbe ahhoz, hogy csak így "eldobjam", habár tudom, hogy lementhető és visszaállítható, de értitek... 
Az Unaloműzés, illetve Manikűr feliratok betűtípusa itt található, ékezetet nem sokat tartalmaz, így a szükségeseket más betűtípusokból vett " és ' segítségével oldottam meg, ugyanígy szükség lehet esetleg kettőspontra is. Közérdekű információt olvashattak. :)


TARTALOM


Pár hónapja eltűnt (vagy inkább eltűntettem...) a menüsor, szerettem volna a bejegyzések címkéit kicsit rendbe szedni, túl nagy volt a káosz. Kitöröltem a 700+ bejegyzés címkéit egyenként (sajnos nem jöttem rá, hogyan lehetne kompletten mindenhonnan kiszedni őket, így elment vele egy "kevéske" idő), aztán meg újra címkéket kaptak, na nem azonnal a törlés után, ennyire nem vagyok elvetemült... Szóval most ismét van menü, habár igazán egyszerű, de attól még van, nekem ez most egy kis megnyugvást ad, hogy "pihenhetek" ezzel a "feladattal" kapcsolatban. :D

↪A Manikűrök menüpontban kapott helyet minden lakkozás, nyomdás, körömbigyó tesztelős bejegyzés. Nyilván ezeket jó lenne még így külön-külön kategóriákra bontani, de egyelőre még nem szeretnék ennek nekiállni, és persze nem is nagyon olvastam utána, hogyan kell, de majd idővel...

↪A Körömápolással kapcsolatban úgy voltam, hogy nem passzol sem a lakkozás, sem kimondottan a testápolás kategóriába, így megérdemel egy külön pontot. Így, ha esetleg bárkinek valami kérdése lenne ilyen témában, tud szemezgetni, habár egyelőre nem sok bejegyzést tartalmaz, de igyekszem majd gyarapítani. Ha esetleg van valami amiről olvasnátok, szóljatok, és ha tudok, készítek bejegyzést róla, de ez egyébként bármi lakkos dolog lehet, állok rendelkezésetekre. :)

↪A Smink kategória nem szorul túl sok magyarázatra, habár sok posztot ez sem tartalmaz, de azért került ide is pár bejegyzés, szerintem a jövőben maximum ajakra való kencékkel fog gyarapodni.

↪ A Test- és hajápolás kategóriában egyelőre leginkább csak testápolással kapcsolatos posztok olvashatóak, habár 1-2 hajas bejegyzés is kikerült már, viszont szeretném, hogy a későbbiekben ez a szám jóval több legyen, igyekszem ebben a témában fejlődni és több poszttal szolgálni, ugyanis szeretnék odafigyelni jobban a hajamra, és a fejbőrömre is.

↪ Az Illat a parfümös, kölnis posztok kategóriája, imádom a parfümöket, de nem szeretném őrült módjára gyűjteni őket, úgyhogy ezen témában most már csak elvétve szeretnék poszttal szolgálni, habár mindig nagy a kísértés, de igyekszem visszafogni magam.

Állati :) Ezt egyelőre nem szeretném fejtegetni, majd kiegészítem egyszer...

 ↪ Az Egyebek... lett a gyűjtő kategória. Ide került minden, ami velem kapcsolatos. Haul, tag, kedvences posztok javarészt, amiknek nem szerettem volna külön pontot adni a menüsorban, mert hiába vagyok én a blogíró, ha alapvetően nem szeretném, hogy rólam szóljon. Így aki szeretne kicsit többet megtudni rólam, az ezekben a posztokban talál érdekes, és kevésbé érdekes információkat rólam (is). :)


Még a posztokkal kapcsolatban:

Igyekszem újra Éksze(R)észek posztokat készíteni majd, szeretnék újra inspirálódni, valahogy az ez iránti lelkesedésem az elmúlt hónapokban egészen alábbhagyott sajnos, de igyekszem tenni majd ez ellen. Ugyanígy szeretnék még Régiből újat bejegyzéseket írni, hiszen nem csak másoktól, másokból lehet inspirálódni, szeretem a saját, de régi manikűrjeimet is felfrissíteni és elkészíteni a jelenlegi ízlésem, elképzeléseim szerint. 
Ha tényleg van bármi ötletetek, hogy mit látnátok, miről olvasnátok szívesen nálam, szívesen fogadom az ötleteiteket. :) Miből kellene több, miből kevesebb? Bátran jöhet minden építő kritika.

Azt hiszem, egyelőre ennyi kívánkozott ki belőlem, így is több, mint amire számítottam. Néha szeretnék majd ilyen helyzetjelentést adni a bloggal kapcsolatban, kicsit összefoglalni, mik is történtek az elmúlt időszakokban. Egyelőre nagyon lelkes vagyok, már ami a blogolást illeti, remélhetőleg nem mostanában következik hullámvölgyes időszak.

Legyen szép napotok! :)

5 megjegyzés

  1. mikor megláttam ezt az új rózsás hátteret, nem tudtam, hogy csak eddig nem tűnt fel, vagy más lett-e :D nagyon bejön :P jó lett az új menü is! én a wordpress-re való átállást halogatom egy ideje, sokkal bonyásabb mint a blogspot, de sokkal jobb is. csak hát egy átállás mindig rengeteg időt és energiát vesz igénybe :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Miért "költözöl"? :D Nekem tökéletes a blogger felülete, épp eléggé béna vagyok ehhez is :D

      Törlés
  2. Szép lett a blog, bár többnyire mobilon olvaslak, ott nem olyan látványos.

    VálaszTörlés
  3. Én is szoktam ilyen osztokat közzétenni, szóval teljes mértékben megértelek. :D AHogy a címke törlés/újítást is, mert azon is átestem... illetve még mindig folyamatban, mert vagy két évnyi bejegyzésre még mindig nem volt időm.
    A sablon is megértem, én sablont 2012 őszén váltottam, azóta is azt alakítgatom csak. Túlságosan szeélyre szabtam már ahhoz,hogy újat keressek. Ha mégis rászánom magam, mindig találok valami hibát, amiért nem tetszik a talált sablon, szóval a vége mindigaz, hogy maradok a mostaninál, és inkább napokon át bújom a kódot, hogy megtaláljam azt, amit meg szeretnék változtatni (így pedig még inkább személyre szabott lesz... szóval őrült mókuskerék^^).
    A betű stílusokat én is imádom, sokszor hosszú órákat töltök el újak vadászásával. Énfőleg a szerepjátékos karaktereim adatlapjánál szoktam őket felhazsnálni, de bloggerknt is baromi jól jön, hogy betűsíkusok egész gyűjteménye áll a rendelkezésemre a gépen.^^

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.