Unikornis & Geometria


A BPS csomagomban volt két nyomdalemez is, hozzám a Geometry és az unikornisos lemez érkezett. Mindkettőn vannak minták, amik nagyon megfogtak, 1-2 velük készült manikűrrel már találkozhattatok a blogon az elmúlt 2 hétben, de épp itt az ideje, hogy saját posztot kapjanak és elmondhassam róluk a véleményem.


Mindkettő tokkal (de nem a tokban) és kék fóliával a felületén érkezett. Mindig jól becsomagolják a termékeket, viszont valamiért mindig kicsit ívesen érkeznek a lemezek, ez egy kis hajlítgatással orvosolható, habár örülnék, ha nem kellene ezzel foglalkozni, és egyenesen érnének ide. Mindkettőnek műanyag alja van, így tuti nem vágják el az ember ujját. Minőségileg is teljesen elégedett vagyok, mind magukkal a lemezekkel és mind a mintákkal egyaránt.



Geometry

Vele már láthattatok bejegyzést itt, és manikűrt instán, ezért a poszthoz csak egyetlen egy manikűrt készítettem ezzel a lemezzel. Stamping decalt készítettem a gyűrűsujjamra, a többit pedig csak kilakkoztam. Nem mondom, hogy remekmű lett, de nekem tetszett a színessége, illetve az is, hogy nem harsányak a színek, jól megférnek együtt.


Unikornisok

Ezzel a lemezzel eddig csak egyetlen manikűrt láthattatok tőlem, méghozzá a holo gél lakkos, ásványos posztban, így ehhez két manikűr is készült. A rózsás és unikornisos manikűrhöz is matricaként készítettem el a mintákat, de csak úgy, hogy még a nyomdapárnán kitöltöttem a mintát, picit vártam a száradással, hogy a minták már ne legyenek olyan ragacsosak, de még ragadjanak, és így, mindenféle plusz fedőlakk nélkül rányomtam őket a körmeimre. 




A BPS lemezeket én mindig csak ajánlani tudom, eddig talán még egyszer sem fogtam ki használhatatlan mintájú nagy lemezt tőlük, és a Harunouta lemezek is szuper minőségűek.

Geometry lemez:
http://www.bornprettystore.com/born-pretty-template-stamping-plate-geometry-rectangle-manicure-nail-image-plate-l020-p-38743.html

Unikornis:
http://www.bornprettystore.com/rectangle-stamping-plate-unicorn-pattern-manicure-nail-plate-harunouta-l045-p-39130.html


Nektek hogy tetszenek ezek a lemezek?

8 megjegyzés

  1. That unicorn stamping plate is very cute, like your nails!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Yes,it is, I love this plate :) Thank you! 💕

      Törlés
  2. Ezek a lemezek annyira nem tetszenek, de az unikornisos mani nagyon szép lett!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Nekem az első nagyon megtetszett képen, de nem nagyon használom, mióta itt van, mindenesetre azért igyekszem velük alkotni :D

      Törlés
  3. a nude alap az unikornisnál álomszép *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Volt már róla poszt a blogon, Gabriella Salvete Caffelatte :)

      Törlés
  4. Nagyon jók lettek! Mikor megjlent, nem tetszett ez az unikornisos lemez, de egyre inkább szemezek vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont így voltam, szerettem volna kimaradni az unikornisos felhajtásból, de végül egészen bejön :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.