CND | Sunset Bash lakkok és egy kis nyomdázás...


Az előző CND posztban 3 Creative Play lakkot mutattam (na meg 4 különböző "alkotást" is, amiket a lakkokkal készítettem).A Nail Lounge csapatától ismét kaptam egy csomagocskát, amiben a kollekció további 4 lakkja, illetve egy fekete és fehér lakk is helyett kapott. Hogy miért? Az üzletben és a webshopban is megtalálható náluk már a :YOURS márka, ami azt jelenti, hogy kicsiny hazánk újabb nyomdázós márkával gyarapodott. Na de mutatok is mindent.

A 4 Sunset Bash kollekcós darabbal kezdeném. Név szerint (a képek szerinti sorrendben): Tangerine Rush, Skymazing, Party Royally és az Express Ur Em-oceans érkezett hozzám. Az első három nagyjából azonos paraméterekkel rendelkezik (leszámítva a színüket ugye). 2 rétegben jól fednek, fényesre száradnak és őszintén szólva számomra viszonylag elfogadható gyorsasággal, úgyhogy akár gyorsszárító fedőlakk nélkül is teljesen jól elvagyok velük. A 4., az Express Ur Em-oceans nálam viszont inkább a topper kategória. Annyira gyönyörű volt a promó képen, és annyira gyönyörű üvegben, de megfelelő alap nélkül elég sok réteg kellene ahhoz, hogy tényleg elérjük az üvegben is látható hatást. Viszont így, hogy igazából többféle alapra kenve más-más arcát mutatja, máris jól kihasználható - fehér, fekete, lila és egy másik márka kékjére kenve láthatjátok majd (szerettem volna úgy is megmutatni, hogy ahhoz hasonló alapot keresek, mint amilyen az üvegben is látszódik), illetve önmagában 3 rétegben, a körmeimen pedig csak a kék alapon.

A Party Royally egyébként nem ilyen, mint a képeimen, sajnos a fényképezőm nem akarta látni a valóságot, de nem akartam belenyúlni semmi képszerkesztővel. Az a baj, hogy nem találok semmi színhű képet (de igyekszem keresni és találni), még csak sima színt sem, mert ami van, az vagy túl kékes, vagy túl lilás, pedig ez a lakk szerintem szuper átmenet kék és lila között.





Emellett egy fekete, illetve fehér Creative Play lakkot kértem a pakkba, mivel, ahogy majd lejjebb látni is fogjátok, kipróbálhattam egy nyomdalemezt, illetve nyomdázót, így szerettem volna tudni, hogyan teljesít nyomdázás terén ez a két lakk, de azért felkenve is megmutatom őket. 2 rétegben tökéletesen fednek, fényesre száradnak. Ők a Black+Forth, illetve az I Blanked Out nevet viselik.



A :YOURS márkánál többféle mintájú nyomdalemez megtalálható, különböző kollekciókba sorolva, amelyekhez mind-mind tehetséges hölgyeket kértek fel együttműködésre a minták tekintetében. Ezek a lemezek most már a Nail Lounge kínálatában is megtalálhatóak, köztük egy :YOURS❤CND lemezzel, amit most meg is mutatok (: Manikűröket majd egy külön posztban mutatok, szeretnék még párat készíteni, nem akartam csak 2-vel kiszúrni a szemeteket, illetve magyarázkodni sem szeretnék, hogy eddig miért nem készültem el velük. 

A lemez mintái nagyon jól kidolgozottak, könnyű felszedni a mintát. A teljes lemez mérete 8,7 x 5,4 cm. A középen lévő C betű miatt nem minden minta fér rá teljesen az én körmeimre, de a legtöbb simán. 

A Halo nyomdapárna átmérője 39 mm, egész nagy mintákat lehet vele felvenni. Alumínium tokot kapott, nagyon minőségi, kényelmes tartani. A nyomdapárna nem moccan el benne, egy átlátszó műanyag lap akadályozza, hogy beljebb csússzon a tokban, és egyébként is jól illeszkedik. Ragacsos, így szerintem a legtöbb nyomdalemez mintái könnyedén felszedhetőek.  Túl puhának nem nevezném, a körömre nyomás után még kell egy kis görgetés, bár ez valószínűleg attól is függ, hogy mennyire domború körömmel rendelkezünk - én eléggé. Az egyetlen, ami nekem problémás ezzel a nyomdapárnával kapcsolatban, az az ára, elég húzós...




A lemez és nyomdapárna "kezdetleges" bemutatásához egy fehér és fekete kartont használtam, szerettem volna még a manikűrök előtt minden mintát megmutatni. Mivel szerintem a színes lakkok annyira nem érvényesültek volna a feketén, ezért arra csak fehérrel nyomdáztam, a fehérre viszont feketével és színessel egyaránt, a Tangerine Rush és Party Royally (igen, ezen is lilásabb a valóságban) lakkokkal átmenetes nyomdázás is készült.



Őszintén szólva mindent csak ajánlani tudok mindent, ha a nyomdapárna árát nem vesszük figyelembe, de minőségileg mindegyik, a posztban látható termék szuper. Igyekszem majd tényleg manikűrökkel is szolgálni, talán még a hét elején, nem szeretném elhúzni a dolgot.

És persze van egy kis meglepim számotokra, a Nail Lounge jóvoltából megoszthatok veletek egy kódot, amivel 10% kedvezményt kaphattok.

CiskaXCND

2 megjegyzés

  1. Nagyon szuperek a lakkok, pedig pont a "topper" lett volna a kedvenc ha nem írod, hogy gyenge a fedése.. se ettől függetlenül nagyon szép, a többi színnel együtt :)

    VálaszTörlés
  2. Az ott nem se akar lenni hanem de :D csak már elküldtem mire észrevettem, de törölni és újat írni nem akartam :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.