Beauty Big Bang matt rúzsok | *Weirdo, Jinx & Dark brown


Még az előző év végén érkezett hozzám 3 szép és különleges árnyalatú matt rúzs a Beauty Big Bang webshoptól kipróbálásra. Szeretek kicsit szokatlanabb, kevésbé elfogadott (ami hülyeség, mert hát mindenki viseljen, amilyen színt szeretne) árnyalatokat felkenni, és persze utcán is szívesen viselem őket - habár egyelőre kéket még nem mertem, de szürke, barna simán jöhet. Épp emiatt is választottam ezeket a színeket, illetve még egy lilát is. 


Barnám van, de nem ennyire barnás, illetve szürke folyékony rúzsom is van, de az nem matt, így szükségét éreztem egy mattnak is, még mindig tart az imádatom ebben a témában. Illetve lilám nem nagyon volt, inkább a bordós, pirosas vonal található meg a készletemben.

A rúzsok papírdobozban érkeztek. A kupakjuk fényes, ujjlenyomat- és karcolásgyűjtő típus. A tubus maga átlátszó, így látjuk a rúzs színét és hogy meddig van benne, nekem ez tetszik talán a legjobban, mármint a különböző megoldású tubusok közül.

Maga a termék nagyon krémes, talán túl krémes és sűrű is, pl. az ajkaim kontúrját nehéz szépen kifesteni velük, ezért ezekhez mindenféleképp színben passzoló kontúrceruzát javasolnék. Az applikátoruk egész picike és ferdén vágott, könnyű vele felvinni a terméket egyébként, és egész jó mennyiséget vesz fel. A rúzs viszonylag hamar szárad és nem vettem észre durván szárító hatást, persze picit érezni, hogy valami van az ajkakon. Amit nem szeretek, hogy egy idő után hajlamos az ajkak belső felénél pici csomókban összegyűlni. 2 vékony réteget érdemes belőlük felvinni ahhoz, hogy ne legyen foltos, illetve túl vastag a végeredmény.

Eltávolítani olajos arctisztítóval érdemes, a többi (víz, micellás víz, arctisztító tej) csak maszatolja, de az olajjal is érdemes óvatosan bánni, különben könnyen elkenődik a bőrön a rúzs, csodaszép foltot hagyva maga után. :D






Ezeket a rúzsokat az alábbi linken tudjátok megtekinteni, illetve megrendelni is:

A CSKA10 kóddal pedig 10% kedvezményben részesültök, habár van egy olyan sejtésem, hogy itt is a csak teljes árú termékekre vonatkozik ez a kód.


Nektek hogy tetszenek a nem "megszokott" színek az ajkakon?

6 megjegyzés

  1. Mind isteniiii! Nagyon szeretem az úm. extrémebb szájravalókat, pláne a szürkét, tavaly lecsaptam egy NYC - Stone fox-ra, az a legnagyobb szerelmem most. :) Egy teal a vágyam még nagyon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is tudnálak más színekkel elképzelni, csak ilyen hűhákkal. :D Remélem hamar sikerül beszerezned egy tealt!

      Törlés
    2. Légyszi írj valami bejegyzést, amihez odaírhatom, h szeretnék egy CbL-féle bársonyos holót mustár színben, hátha akad valakinél az is :D

      Törlés
    3. Fuha. Sajna se CbL, se mustár lakk nem lesz mostanában porondon a blogon. De talán ez a kommented bevonzza :D

      Törlés
  2. Brutál jól áll mindegyik! :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.