Az első év | Budapest love.


Még 2017 őszén megígértem magamnak, hogy 2018 tavaszán már Budapesten fogok élni. Ritkán ígérek, mert nem akarok csalódottá tenni senkit, sem mást, sem magamat, de úgy éreztem, hogy mással nem fogom magam tudni motiválni. És tessék, a mai napon 1 éve, hogy itt ébredek. Mennyire fura érzés egyébként...
Persze nem ment volna barátok támogatása nélkül, ezért mindig hálás leszek. Barátoknak, akik mellettem maradtak, és olyan, már nem barátoknak, akik idővel elmaradtak mellőlem. Ilyen az élet persze, mondhatjuk. :)

Szóval egy év. És mennyi minden történt ez alatt az egy év alatt. Ahogy említettem, baráti kapcsolatok szakadtak meg, párkapcsolat is lett, majd annak is vége lett. Persze korán sem állíthatom, hogy én szent lennék, vagy velem mindig minden 100 %-ig tökéletes, de hát én is csak emberből vagyok.

Azóta életemben először jártam Sziget fesztiválon, ami fantasztikus volt, lettek új barátok (persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy gyűjtöm őket, a minőségre hajtok, nem a mennyiségre), sok-sok élmény. Ültem az óriáskeréken, részt vehettem blogger eseményeken (!), voltam élőzenés Star Wars filmvetítésen, sétáltam rengeteget a városban, voltam koncerteken.

naplemente az óriáskerékről

Egy ideje már egyedül élek, sőt, ebben a hónapban lesz fél éve, hogy hellyel-közzel egyedül és a barátaim támogatásával menedzselem a saját kis életem, illetve karácsony óta Szaffiét is.

Igazából borzasztó nehéz átadni azt az érzést, ami jelen pillanatban bennem zajlik. Nekem Budapest nagyjából olyan, mintha másnak New York, vagy valami fantasztikus sziget lenne kilátásban, és meg is valósulna. Egyszóval hihetetlen érzés. Nagyon pozitív és még mindig imádom. Borzasztó lelkes vagyok.

Imádom fotózni a várost, elkapni számomra tökéletes (és tökéletlen)  szögeket, pillanatokat, mozzanatokat. (azért, hogy az ilyen típusú fotókat ne a "blogos" profilon osszam meg, létrehoztam a fischerciska nevű insta fiókot, szóval ott még tudtok nézelődni)

 a Nemzeti Színház, és az előtte lévő kis "tó" a hajóval szerintem nagyon sok embert fotózásra csábított már. az első, vizes-kavicsos kép is itt készült. :)

szintén egy óriáskerekes.

Összességében abszolút lelkesen várom az elkövetkező éveket, őszintén remélem, hogy a későbbiekben is pozitív dolgok lesznek túlnyomórészt jellemzőek majd. :)

3 megjegyzés

  1. Boldog évfordulót! Örülök, hogy itt vagy <3

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a fotóit. Örülök, hogy jól érzed magad a fővárosban. Sokáig én is oda vagy Bécsbe vágytam, aztán szerencsére rájöttem, hogy igazából a vidéket szeretem. Most már eszembe sem jutna városba költözni, annak ellenére sem, hogy szeretem a nagyvárosok hangulatát. De azért mindig jól esik hazajönni onnét a mi kis nyugodt szigetünkre. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ((: Nem vagyunk egyformák, abszolút megértem azt is, ha valakinek a városi élet "sok". Tömeg, zaj, kosz, stb. De azért én igyekszem mindenben meglátni a szépet. Mondjuk nekem már a "vidéki" élet túl nyugis lenne, pedig Budapest előtt is városban éltem, de ehhez képest az olyan volt, mintha valami nyugdíjas lennék, otthon pedig, faluban, végképp nem tudnék élni. :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.