"Nyári" Szeret - nem szeret


Az elmúlt időszakban viszonylag többféle terméket használtam, vagy próbáltam használni, és végül úgy döntöttem, hogy egy posztban fejteném ki a véleményem. Nem azért, mert nem érdemelnének saját bejegyzést, vagy ilyesmi, egyszerűen csak találtam mondjuk hozzájuk másik, hasonló, vagy ugyanolyan kategóriába tartozó terméket, és így többről el tudom mondani egyszerre. És természetesen ezek az én véleményeim, másoknak simán működhetnek azok, amik nekem nem, és fordítva, úgyhogy nem "bántom" sem a termékeket, sem a használóikat, csak elmondom, hogy nekem igen, vagy nem.


Az első kategória a szempillaspirálok kategóriája lett, mert viszonylag sokféle került hozzám pár hónap leforgása alatt. Az a szomorú ezzel a kategóriával kapcsolatban, hogy itt mind a 4 termék a nemszeret részlegre került, de mind más okból.


➤ A Long4Lashes spirállal kezdeném, mert ez volt számomra a legpocsékabb a 4 közül. A keféjét sem szeretem, de leginkább maga a festék volt problémás. Az, hogy 2 rétegben használja az ember, abszolút felejtős, hacsak nincs plusz fél órád sminkelésre. Felkentem az első réteget és ha esetleg 5 perc múlva becsuktam a szemem, minden festékes lett. Tüsszenteni meg ne is próbáljon az ember lánya, mert még a háta közepe is spirálos lesz...
➤ A Maybelline szempillaspirál igazából biztos jó lenne, ha éreznék bármit a használatakor. Vagyishát biztos kerül belőle a pillákra, mert nap végére lepotyog, de nem látványos a végeredmény még több rétegben sem.
➤ Az Avon Supershock spirálja régebben nagy kedvencem volt, de így felnőtt fejjel nem tudom megmondani, hogy miért. Valószínűleg nem a spirál hibája, változnak az ember igényei, egyszerűen nem éreztem, hogy a festék-kefe kombináció számomra működőképes lenne.
➤ A Revitalash spirál igazából jó lenne, a festékét nagyon szeretem, de a spirálja valóban csavart, mint egy spirál, ami az én szempilláimmal nem kompatibilis, és ezzel egyelőre még nem tudtam mit kezdeni, de mivel van bevált spirálom, nem is nagyon próbálkozom a használatával egyelőre.


A következő kategória a sminklemosóké. Aki napi szinten sminkel, mindegy, mekkora mértékben, így biztosan használ is valami olyan terméket, amivel ezt a nap végén el is tudja távolítani. 


➤ A két Niveát nagyjából tavaly ősz vége óta nyúzom. A micellás a mindennapi sminklemosóm (volt, már nagyjából 2 használatra elegendő mennyiség van csak benne), a rózsaszín pedig a táskámban kapott helyet, hogy ha bármi "baleset" történik, vagy muszáj SOS sminket lemosni, akkor legyen nálam egy. Mindkettő tökéletesen teszi a dolgát, nem csípnek, a szemfestéklemosó még a matt rúzsokkal is tökéletesen elbánik.
➤ A Revitalash sminklemosó szórófejes, korábban ilyennel még nem találkoztam. Nagyjából 5-6 pumpányit ír, ennyit kell a vattakorongra fújni, nálam ez inkább 8-9. Ő valóban csak a szemsmink eltávolítására alkalmas, de nem is ígér többet, szóval tökéletesen teszi a dolgát. Nem csíp, nem irritál.


Illatos termékekből kétféle csoportot készítettem, az első a csak parfümös, a második pedig a csak testpermetes, de lényegében egy kategória tagjai.


➤ Szeretem az AVON parfümöket és jelen esetben sem tudok mást mondani erre a két parfümre. Az Attraction Sensation egy gyümölcsös-virágos illat, a Rare Flower Night Orchid pedig nevéből adódóan virágos, viszont nálam az AS is inkább virágosként jön elő a bőrömön. Egyiket sem tartom könnyű illatnak, így például nyáron napközben szívesebben használok valami frissebb illatot, de esti randira, vagy bármilyen programra tökéletes választás mindkettő. Tartóssággal sincs problémám, maximum 1 újrafújást igényelnek, de a Rare Flowers nem táskába dobós darab, maximum dobozzal, az Attraction Sensation viszont mehet doboz nélkül is, a kupakja szuperül tart.


➤ Még egy strandolós hétvége előtt döntöttem úgy, hogy szükségem van testpermetekre, így ezt a kettőt együtt vettem. Igazából, testpermetnek tökéletesek, aki nem szereti az alkoholos cuccokat, ne vegyen ilyet, mert az első vagy a második helyen van mindkettőben. Az illatuk kellemes, a kókuszost mondjuk jobban szeretem, mert lágyabb.



➤ Az abszolút kedvenc egyébként a mai posztban, ezért is hagytam a végére, az Artdeco szemhéjbázis. Már nagyjából 3/4 éve használom, napi szinten, szóval lassan az aljára érek, így viszonylag elég nagy tapasztalattal rendelkezem vele kapcsolatban. Rajtam minden szemhéjre való termék elkenődik alap nélkül, MINDEN, még az is, ami mindenálló. Ezzel viszont még a legnagyobb nyári meleg sem képes rólam lerobbantani a sminket (jó, strandon nem próbáltam, de oda nem is megyek sminkben). Tartós a szemhéjpúder, a szemhéjtus. Kellemes az állaga, könnyű eldolgozni, én ujjal szoktam, szóval minden használat előtt alapos kézmosás. A szemhéjpúder jól megtapad benne, nem lesz nap végére csomós, ahogy reggel feltettem, az még este is úgy van. Az alsó szempillasorhoz, vízvonalhoz is szoktam használni, ha szeretnék valami színes szemhéjpúdert használni ott, és semmi moccanás.
Nálam ez a termék 5*.



Nektek mik az elmúlt időszak legnagyobb kedvencei, vagy csalódásai?

5 megjegyzés

  1. Ahhh Az Artdeco szemhéjalap volt az első amit használtam. Micsoda nosztalgia! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem csak alig egy éve került be a sminkelési rutinomba, de most már el sem tudom nélküle képzelni :D De évekkel ezelőtt rengeteg bejegyzést olvastam róla, szóval nem volt ismeretlen :D
      Örülök, hogy bekukkantottál és okozhattam pár kellemes percet. :D

      Törlés
  2. Hasznos volt a bejegyzés, mert az én szemhéjamon sem marad meg semmi festék, max. 2-3 órán át, de akkor elég vastagon van a szemhéj alapozó. Amint eljutok a Müllerbe, venni fogok. Eddig még nem csalódtam a lakkos tippjeidben sem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igazából, ha életem végéig csak egyetlen terméket ajánlhatnék bárkinek, az ez lenne :D Ennyire még sosem örültem semminek, hogy működik rajtam.
      Szóval remélem, hogy te is szeretni fogod :)

      Törlés
  3. Én lábujj korrekciós terméket szeretnék vàsárolni. Itt nem találtam
    A weblapon meg nem sikerült eligazodni. Àtküldeni sem sikerült.
    Kézhezvételnél akarok fizetni. Szeretnék tájékoztatást kapni.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.