Őszi Beauty Wishlist

Valamiért úgy alakult, hogy csak akkor szerzek be sminktermékeket, ha igazán, de igazán szerelembe esek, mármint magával a termékkel. Nem is nagyon szoktam egyébként nézelődni, nem tudom, miért alakult ez így, viszont nagyon rákaptam a színes sminkelésre, persze azért egész visszafogottan próbálom űzni. Úgy gondoltam, pár őszi darabot beszereznék majd, és meg is mutatom, hogy mikre gondoltam. Notinon néztem körül és a linkek is onnan lesznek.


Négy szemhéjpúder paletta mellett tettem le a voksom. A Revolution/Makeup Revolution paletták (Makeup Revolution CARMI ,    Makeup Revolution Soph X Extra Spice,
Makeup Revolution The Emily Edit The Wants  , Makeup Revolution Tammi Tropical Carnival ) bőven megfizethető kategóriába tartóznak, minden paletta gyönyörű színeket tartalmaz, illetve ha valakinek ez fontos, sokszor jönnek ki különböző együttműködésből létrejött palettákkal. Igazából nem tudnám megmondani, hogy a képen látható négyből végül melyik lesz majd (elsőként...) az enyém, de mindben vannak olyan árnyalatok, amikkel gyönyörű őszi sminkek készíthetőek. 



Ajakravalók tekintetében még mindig a matt rúzsok, azon belül is a folyékonyak a gyengéim, ha az ember egyszer igazán kifog egy jót, akkor többet nem akar mást használni. Őszies, barnás, narancsos árnyalatokat választottam ebbe a szekcióba. Van rózsaszínem, pirosaim, talán 1-2 nude a készletemben, barnám pedig csak 1, amivel nem vagyok 100%-ig elégedett. A L'Oréaltól két rúzs is került a listámra, az első az Infaillible Les Chocolats Oh My Choc! árnyalatban. Ami lehet, hogy van, akinek meglepő választás, legalábbis velem kapcsolatban, az a L'Oréal Signature típusú matt rúzs, mert az egyetlen korábbi próbálkozásom ezzel a szériával kudarcba fulladt, de adnék neki még egy esélyt. A Maybelline Superstay Matte Ink Self Startert meg szerintem nem kell magyaráznom, még a blog oldalsávjában is ez a matt rúzscsalád áll az első helyen az elmúlt időszak legolvasottabb posztjainál.




A sminkeléshez nem árt, ha az embernek vannak sminkecsetei. Rendelkezem pár szemfestéshez, sminkeléshez való ecsettel, de nem vagyok feltétlenül elégedett velük, így igazából próbálkozom. Nagyon drága ecset(szett)eket nem szeretnék beszerezni, nyilván ha profin űzném ezt az egészen, elengedhetetlen lenne, de így, itthoni "mókázáshoz", meg ahhoz, hogy egy utcai sminket összedobjak, nem feltétlenül érzem szükségét egy túl drága készletnek. 
A szemhez való ecseteken kívül mindenképp szeretnék 1-2 arcra valót is, mert bár nem használok alapozót, akár highlighterhez, vagy bronzosításhoz (amit ecset nélkül nem igazán tudok megvalósítani) tök jól jönnének.
Végül úgy alakult, hogy mindkét szett (Moda Perfect Mineral és Chique Rose Gold) a Royal and Langnickel cég terméke, ezek szerint ők olyat alkotnak, ami a szemeimnek tetszik, és ha beszerzem az egyiket, remélhetőleg minőségileg sem lesz velük problémám.



Feltétlenül szeretnék majd 1-2 ajakkontúr ceruzát is beszerezni, illetve még egy új szemhéjtus, illetve korrektor sem ártana, de ezekből nincsenek túl nagy igényeim, illetve még elképzeléseim sem, úgyhogy ezekhez nem illesztenék képet.

Ha van bármi javaslatotok, jöhet!

3 megjegyzés

  1. Az ecsetek nagyon szupernek néznek ki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nagyon tetszenek, úgyhogy ha beszerzem az egyik szettet, mindenképp írok róla, hogyan szuperáltak az egyes ecsetek. :)

      Törlés
  2. A SophX palettát csak ajánlani tudom, nagyon pigmentált és tartós. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.