Maybelline - Self-Starter

Ismét egy újabb taggal bővült a matt folyékony rúzs kollekcióm, ezúttal egy olyan árnyalattal, ami nem hirtelen jött vétel volt, rá kimondottan pályáztam. Ez pedig nem más, mint a Maybelline Superstay Matte Ink család Self-Starter árnyalata.


Vele együtt már 5 főre bővült a csapat, legalábbis ami kimondottan ezt a márkát meg termékcsaládot illeti. Előtte beszereztem a Lovert, a Seductresst, az Originatort és a Romantic nevű árnyalatot. Szeretem, hogy egyébként többféle árnyalat is található a márkánál, így talán mindenki találhat magának megfelelőt. 


Nem vagyok túl jó árnyalatok körülírásában, a Self-Starter nekem kicsit narancsos-barnás-téglás-rozsdás árnyalat, azt hiszem, így tudom a legjobban leírni ezt a fura árnyalatot. Maga a rúzs a többivel megegyező tulajdonságú, mattra szárad, egy rétegben fed, kicsit ragacsos marad, de nem zavaróan, nálam nagyjából egész nap tartanak, evés-ivás kombóval is, bár nyilván egy nude árnyalatnál a minimális kopások is kevésbé látványosak, mint pl a sötétlilánál. Egy idő után elmúlik a minimális ragacsos hatás is, és teljesen matt lesz.

Őszintén szólva ezek kimondottan azok a rúzsok, amikben totálisan megbízom, akkor is, ha csak munkába kenem fel, és akkor is, ha valami eseményre. Egy korábbi poszt róluk.



Mind az 5-ről készítettem swatchokat, hátha. :) A pinket nagyon keveset hordtam idén, a nude-rózsaszín-rozsda (...) trió pedig a mindennapjaim részét képezi mostanság, persze nem egyszerre. Bár, kíváncsi vagyok, hogy különböző kombinációk hogyan mutathatnak esetleg átmenetes ajakfestésben.



Ti szeretitek ezt a termékcsaládot? Illetve a matt rúzsokat?

4 megjegyzés

  1. Na jó... ebből be kell szereznem nekem is egy árnyalatot. 😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csak egyet! :D De legalább egyet érdemes. Tényleg imádom ezeket, és csak ajánlani tudom. Volt, hogy reggel indulástól, este hazaérésig kb. hibátlanul kitartott. Ami szerintem hatalmas teljesítmény.

      Törlés
  2. Három árnyalatot próbáltam, de nekem nem jön be ez a formula. Annyira kényelmetlen, húzódik a számon, száraz... Maradok a Colourpopnál. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a Colourpop nagyon hamar lejön, nagyjából semennyire nem tartós. Szép meg kényelmes, és árban is oké, de ennyi. :) Nem tartós sajnos, ami számomra eléggé fontos lenne. De ettől még fogok rendelni, ha lesz ingyenes szállítás, mert a színek menők :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.