bonprix a szekrényemben


Még anno 2017-ben jelentkeztem a bonprix bloggerprogramjába, ahova végül akkor nem nyertem bejutást. Viszont tavaly már volt ruhás bejegyzésem a blogon, ezen felbuzdulva úgy gondoltam, ismét megpróbálom, és ősz vége felé elfogadták az ismételt jelentkezést - ennek az eredményét láthatjátok ebben a bejegyzésben.


Ebben a nagy csomagban érkeztek a ruhák. Összesen 2 körrel érkezett a 4 ruhadarab, amit választottam a bonrpix által meghatározott értékben, talán egy kicsit kellett csak ráfizetnem pluszban, de ez nyilván már az én "saram" volt, amiért nagyobb volt az érték. Az ing első alkalommal végül elfogyott, mikor leadtam a rendelést, ezért az pár héttel később érkezett.

A méretek kiválasztásánál kicsit gondban voltam, mert sok helyen olvastam sokfélét, végül amellett döntöttem, hogy mindenből 1-2 számmal kisebbet rendelek. Így lett az átlag 44-46-os ruhaméretem a bonprix 40-42, ami végül nagyon is helyes döntésnek bizonyult.

1. Pulóver hátkivágással

Ennek a pulóvernek a színe és a hátkivágása tetszett meg nagyon. Szeretem az olyan típusú felsőket, amikben van egy kis "csavar", végülis ennek a háta a kivágás alatt is "csavart". :) Kicsit bővebb fazonú pulóver, viszont nagyon kényelmes, és nagyon puha az anyaga. Már nem egy alkalommal volt rajtam, és őszintén szólva, imádom. Nagyon várom, hogy tavasz legyen, és a színben hozzá passzoló cipőmmel viselhessem - és egyébként farmeren túl viseltem már a pár képpel lejjebb látható műbőr szoknyával is.



2. Garbó nyakú pulóver

Ezt a pulóvert eredetileg a műbőr szoknyával terveztem viselni, de végül nem tetszettek együtt magamon. Viszont nagyon szeretem, hogy ebben a hideg időben a sál alatt még egy réteg védi a nyakam, és amellett, hogy ez is puha, nem szúrós anyagú, ha nem is túl intenzíven, de melegít. És egyébként nem gondoltam volna, hogy szeretni fogom, mert utoljára talán alsós koromban viseltem garbót, de jó választásnak bizonyult.


3. Műbőr szoknya

Ez a ruhadarab az abszolút favorit. Működik sportosabb szettben is, sportcipővel, és elegánsban is magassarkúval. Viseltem a fenti zöld pulcsival, mustár sárgával is, a képen látható Minnie egeres pólóval és a szürke kardigánnal együtt egyszerre elegáns, de mégse. A cipzár fent és lent is tökéletesen működik, emellett egy kis gomb is van még a cipzár alatt, így biztosan nem csúszik le fentről még véletlenül sem. :)


4. Csíkos blúz Lurex szálakkal

Az egyetlen termék, amit még nem viseltem hétköznap. Kicsit még barátkoznom kell vele, ez az első ingem talán középiskolás korom óta. Kényelmes, és egyébként szintén jó sportosabb és elegánsabb szettben is. Tetszik, hogy hosszított, viszont az én alkatommal, magasságommal úgy nem kompatibilis, viszont betűrve tökéletes.



A tapasztalatom tényleg az, hogy érdemes kisebb méretet választani, mint ami általában a méretünk - és igazából örülök is, hogy nem kellett élnem a visszaküldés lehetőségével, és minden jó lett. A ruhák minőségére nincs panaszom, nem szúr, szöszölődik, bolyhosodik egyik sem, szóval számomra az ár-érték arány az teljesen rendben van. A (hatalmas) választékban az tetszik nagyon, hogy a legtöbb ruhadarabból van nagyobb méret, szóval nem kell csak és kizárólag a nagy méreteket tartalmazó menüpontokra koncentrálni. Szóval, összességében ez egy szuper jó tapasztalat volt online rendelés terén. :)

2 megjegyzés

  1. Rendeltem én bikinit is tőlük, tökéletesebb lett, mint amit a boltban felpróbáltam :) Igaz, napokon át nézegettem, de aztán megrendeltem. Megkérdezhetem a szoknya méretét?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 44-es, de szabócentim sajnos nincs, hogy mindent le tudjak mérni. :/

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.