Rude The Lingerie Collection | Wild Nights palettaA legutóbbi rendelésem előtt alaposan átnéztem a Notino kínálatát, legalábbis ami a szemhéjpúder palettákat illeti - nem, azt hiszem, még nem vagyok függő, és nem szeretném, hogy a palettáim száma elérje a rúzsaim számát. :D Viszont így bukkantam a Rude márkára, azon belül is az első blikkre igencsak csalogató palettáira. Igazából több is tetszik, végül most az arany középutat választottam. Elgondolkodtam a nude-abb árnyalatokon is, meg több színt tartalmazó palettákon is, de végül a Rude Cosmetics The Lingerie Collection Wild Nights nevet viselő szépség érkezett hozzám.A paletta karton külsőt kapott, ám ezt védi egy ugyanilyen mintázatú plusz, kicsit vékonyabb réteg is. Tehát ha egyébként abba mindig visszahelyezzük, és bármi történne, a paletta külseje nem, csak az azt védő ugyanolyan réteg sérül maximum (bár ne sérüljön). Megmondom őszintén, hogy egyébként a paletta mintájáért annyira nem vagyok oda, de egyébként sem azért rendeltem, szóval ez semmit nem von le az értékéből.


A palettában (sajnálom, egy palettáról szóló posztban a paletta szó sajnos sokszor elhangzik, legalábbis nem tudom, hogyan kerüljem ki, anélkül, hogy terméket írnék helyette) 16, nappali és kicsit erősebb sminkhez is szuper árnyalat található. A kedvencem egyébként az, amit lejjebb majd meg is mutatok, hogy nagyjából mindegy, melyik kis 4 színből álló "négyzetet" ragadjuk ki, konkrétan mindig alkalmas lesz a 4 szín arra, hogy egy szuper sminket készítsünk vele, annyira összepasszol az egész. És annak ellenére, hogy a szivárvány nagyjából minden színét tartalmazza, nem érzem soknak - a poszt megírásának kezdetekor épp a Strip Tease, Come Hither, Uninhibited és First Time árnyalatokat viselem a szememen, nappali sminkként. 

És ahogy látjátok is, minden árnyalatnak megvan a saját neve, ami a palettán kapott helyet, és nem egy plusz műanyag lapocskán (ami egyébként szintén volt benne, de a fotózásnál nem éreztem szükségét, de tényleg védve van a termék). A nevek nagyon találóak, ha a paletta nevéhez, a Wild Nights-hoz nézzük, mindegyik értelmet kap. 

A kedvenc színeim a palettából a Role Play, First Time és Come Hither, de sajnos a kékekkel, zöldekkel egyelőre nem vagyok olyan jóban, úgyhogy a Role Play nem feltétlenül kerül mostanában a szememre. Nehéz velük elképzelnem egy sminket magamon, pedig az Embrace is annyira gyönyörű.


A palettában helyet kapott egy tükör is, de mivel egyébként a paletta, mint mondtam, kartonból van, sajnos a fedele nem áll meg, így annyira számomra nem érzem kihasználhatónak a tükröt.

Elkészítettem a kis "quadokról" is a képet, ahogy feljebb említettem. Vannak benne kissé furán ható variációk, de nekem mégis mindegyiknél nagyon egyben van a színkombináció. A kedvencem a 3. sor első és középső négyes szekció, de úgy összességében, ha tudnék gyönyörűek sminkelni, bármelyiket feldobnám, még hétköznap, munkába is.És a swatchok. A színek minimálisan porolnak, de nem potyognak. Kellően pigmentáltak, bár van, aminél örülnék, ha mééég pigmentáltabb lenne (bár ujjal felvive szinte mindegyik gazdagon pigmentáltnak tűnik, ecsettel már kevésbé), ilyen például a sárga (nem tudom, mi ez a sárgaőrület nálam mostanság, szerintem túl sok sminket nézek instagramon). És mind matt. A tetoválás elfedési technikám meg nem a legjobb, de nagyon igyekeztem megoldani, hogy erre a karomra tudjam elkészíteni a színmintákat. :D


Imádom a színeket és a jól működő dolgokat, ez a paletta pedig ötvözi számomra ezt a két dolgot. Igazából az ára is (legalábbis szerintem) eléggé oké, főleg ha tényleg az ár-érték arányt nézzük, igazán rendben van. Úgyhogy biztosan nem ez az utolsó palettám a márkától - a következő a Badass Rudegirl vagy a Rudementary Speyeshadows lesz, előbbi a képregényes kinézet és a szuper színek, utóbbi pedig inkább csak a színek miatt, de ettől függetlenül annak is tetszik a borítója. :)

2 megjegyzés

  1. Birizgálják a fantáziámat ezek a paletták, de a legtöbbje nekem túl színes. Lilán és zölden kívül nem sok színt használok, ezeket is kb. évente kétszer. A márka egyéb termékeire is kíváncsi vagyok. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Notinon leginkább a palettaválaszték mozog széles skálán, de szerintem simán találsz számodra megfelelőt is a termékeik között :) Pl. a Return of the jet nevet viselő paletta színes is meg nem is, amolyan arany középút féle. Kevés zölddel és lilával. :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.