AVON | februári újdonságok



Az AVON minden hónapban szuper dolgokkal rukkol elő, amik közül nekem nagy kedvenceim a parfümök, talán 1 alkalom volt összesen, amikor azt mondtam, hogy áh, ez nem az én illatom. A februári újdonságokból 3 termék érkezett hozzám, ebből pedig 2 parfüm. 2, egymástól eléggé különböző illat, viszont mindkettő szuper a maga módján. A harmadik újdonság pedig egy szempillaspirál - mert ebből pedig sosem elég.

Enchanto - Charming
Ha egy édes, gyümölcsös illatra vágynál, akkor ez bizony a te illatod. A benne található ananász, szeder és szantálfa együttes erővel elhozzák a tavaszt a mindennapokba, és annyira kellemes ez az illatkavalkád, amit alkotnak. Rajtam valamiért egy kevés citrusos illat is érződik, ami kicsit frissebbé varázsolja az egészet. Napi többször fújós darab, de táskában simán elfér, a kupak nem leesős típus. Az üvege szépen kidolgozott, jó érzés kézbe venni, és a mintája is szépséges.

Mesmerize - Mystique Amber
Ez a kölni első olvasatra nagyon tetszett, ezért is gondoltam, hogy kiválasztom a 3 lehetséges opció egyikének. Aztán megérkezett, megszagoltam, és az első gondolatom az volt, hogy ez nagyon nénis. Aztán végül kiderült, hogy tévedtem, mert magamra fújva először valóban erős illata van, viszont ahogy csillapodik az illat, egy kellemes, virágos-gyümölcsös, mégis kicsit fűszeres illat az, ami marad, és igencsak kellemes. Szóval ilyen az, amikor teljesen más illatot kapunk magunkra fújva, mint amit az üvegben is érzünk.

Euphoric szempillaspirál
Szempillaspirálból sosem elég. Jó szempillaspirálból meg pláne. Nemrég visszatértem egy drogériás kedvencemhez, viszont mikor láttam az újdonságok között ezt, nem is hezitáltam. A csomagolás már önmagában is lenyűgöző, viszont amit maga a spirál alkot a szempilláimmal, az eléggé meggyőző. A kefe nagyon duci, és a szálak naaaagyon sűrűn vannak, viszont mégis alkalmas arra, hogy különválassza a pilláimat, ami egészen meglepett. Ahogy az is, hogy gyönyörű ívet ad a szempilláknak (a szempilláim már hónapok óta nem voltak bevetve szempilla lifting kezelésen, úgyhogy nincs csalás). Az alsó pilláimat amúgy sosem festem, mert nagyon ritka, és emellett még hosszúak is, így kicsit meseszereplőnek néznék ki szerintem :D



Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.