Egy újabb bonprix csomag...


Nemrég újabb lehetőséget kaptam arra, hogy a bonprix oldalról levásároljak egy bizonyos összegű utalványt. Egy rövid vacillálás után úgy döntöttem, hogy 2 pulóver és 2 nadrág kerül majd a csomagba, és ez utóbbi elég bátor vállalás volt, netről nadrágot, nekem... Hát, nem is sült el jól. :)

Két szürke pulóver és két farmernadrág érkezett, mint említettem feljebb is. Nem vittem túlzásba a színeket, ezt vállalom is, de most jólesett a szememnek a szürke, és nagyjából minden típusú szettbe beilleszthetőek, legyen az nőiesebb, vagy sportos. :)

Az egyik pulóvernek elől van kis trükkös megoldása, a másik pulóver keki zöld változatát pedig már láthattátok az előző bonprix bejegyzésben, a pulóverekből mindkettő szerelem. Egyébként a méretezéssel kapcsolatban most kicsit bajban vagyok, mert a kekizöld pulcsit akkor 42/44 méretben rendeltem, most pedig a szürke, hátul kivágott verziót 36/38-ban, és simán jó ez is, nem feszül, nem kicsi, kényelmes, ujjban is oké. A fűzős pulóver pedig 40/42-es méretben érkezett. Egyébként ennél kicsit úgy érzem, hogy túl sokat mutat, pedig konkrétan semmi nem látszik. Ettől eltekintve nem feszengek benne, csak nem igazán vannak ennyire kivágott felsőim, így ilyen tekintetben fura érzés.




A farmernadrágok közül viszont egyik sem lett jó. Talán, ha lefogynék 1-2 méretet, még működhetnének is derékban, viszont akkor a skinnynek és super skinnynek nevezett nadrágok lábszára még a jelenleginél is nagyobbnak hatna, mivel jelen pillanatban is erős túlzással kb. beférne mellém a nadrágok szárába még 1-1 láb. Igazából a problémám legfőképp az, hogy attól, hogy valaki nem feltétlenül 34-es méret, még nem jár elefánt lábakon. Szóval róluk nincs kép. :)

A visszaküldéssel nem kísérletezem, mert bár saját költségre megy, mindenképp postai úton kell visszaküldeni, és nem feltétlenül szeretnék postai szolgáltatást igénybe venni, amíg nem szükséges. Valószínűleg, ha a saját pénzem bánná (bár egy kis összeget így is rá kellett fizetnem a csomagra, de azt úgy veszem, hogy pulcsira költöttem), akkor rávenném magam, de akkor sem feltétlenül bíznék a postában.

Ennek ellenére pulcsikkal kapcsolatban a tapasztalatom még mindig kellően pozitív, csak most már a méretezéssel vagyok bajban. Szóval egyelőre nem tudom, melyik méret az, ami a tökéletes, bár eddig nagyjából mindet annak éreztem. 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.