Bonprix bakancsok

 

Nemrég ismét lehetőséget kaptam arra a Bonprixtől, hogy megadott értékű kupont levásároljak, és éltem is ezzel a lehetőséggel. Ezúttal kettő bakancsot választottam, ugyanis nem kimondottan rendelkeztem olyan lábbelivel, ami jó őszre meg télre, és nincs magasabb sarka. 

Nem állítom, hogy a legegyszerűbb döntés volt a világon (tudom, ez legyen a legnagyobb problémám valaha), a képek meggyőzőek voltak, a vélemények viszont kevésbé. Bár, megmondom őszintén, a visszaküldéssel nem szerettem volna bajlódni, ettől függetlenül mégis megrendeltem. Maximum végül a családban valaki más hordta volna.

A méretekkel kapcsolatban: alapvetően 37-38-as lábam van, viszont tanulva a nyári szandál esetből, ami sajnos nagy lett, mert nem hittem a mérettáblázatnak, most maradtam a 37-es méretnél, és helyesen tettem. Lemértem a talpam hosszát, így ahhoz igazodva választottam ki a megfelelőt.

Fűzős magas szárú cipő

Az egyik egy fémes hatású bakancs - pont ugyanúgy néz ki egyébként, mint a képeken, úgyhogy bár elsőre mégis kicsit furának hatott élőben, de hamar beilleszkedett a ruhatáramba. Már viseltem ruhával, nadrágos szettel is, munkába, kirándulásra is. Ami külön plusz pont, és nem csak ennél, hanem a másiknál is, hogy a talpa nem az a full műanyag, amitől kényelmetlen még 2 métert is menni benne, hanem tényleg, függetlenül attól, hogy 40 perc séta (munkahelyre gyalog ennyi idő alatt érek be), vagy egy kis kirándulás a városban, teljesen okés volt. 

 Mivel hordom is, az orra elkezdett "törni". De nem csúnya, és nem is lesz vállalhatatlan, nem is látványos, épp olyan, mint amikor az ember rendszeresen használ egy lábbelit. Ami még rendszeresen elő szokott fordulni, hogy a sarkamnál belül jelennek meg karcolások, mert nem tudok normálisan menni (...), ennél viszont nincsenek karcolás nyomok, hanem minden könnyen lemosható akár. 



A másik bakancs egy rövidebb szárú, belül viszont bundás darab, így télen tökéletes lesz. A színét leszámítva, a latyakos minden úgyis meglátszik rajta majd, de ennek is nagy előnye, hogy mivel ugyanolyan anyagból van, mint az előző, fényes felületű, kicsit gumis, így könnyen tisztítható. Ennek még nem volt ideje "betörni" elöl, ez kicsit melegebb, belül kicsit bundás.

Ebben töltöttem el nagyjából egy 2 órás sétát a vácrátóti arborétumban, és még jól is tettem, mert nagyon hideg volt :D Kényelmes volt, és egyébként akár egy vastagabb zokni vagy harisnya is kényelmesen húzható még bele. 

A képről egyébként a táska is Bonprix, amióta megvan, a kirándulásokra csak ez jön velem, belefér fényképező, iratok, esernyő, innivaló, szóval ez egy nagyon jó választás volt, szintén.

Amit még hozzátennék, hogy mindkettő fűzős, nem tudom, van-e, akinél ez hátrány, hogy nincs külön cipzár és a cipőfűző nem csak egy kvázi "díszként" funkcionál. Mindkettőnél rendesen tart a fűző, így maga a bakancs is tartja a bokát.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.