Kívánságlista 2020

Kívánságai mindenkinek vannak, és mindenkinek más. Ami nekem kicsi, lehet, hogy másnak egy életre hatalmas boldogságot okoz, és fordítva. Ebben a posztban azokról a szerintem viszonylag könnyen (vagy könnyebben) teljesíthető kívánságokról lesz szó, amikre vagy szükségem van, vagy nagyon vágyom rájuk. Bár egyébként, az előző évek kívánságlistáit tekintve, örülhetek majd, ha akár csak egy is megvalósul belőle :D




Az egyik legfontosabb, aminek ténylegesen szükségét érzem, az egy hátizsák. Olyan, ami kellően nagy egy laptopnak, nem ázik be, jól zárható - nem hátrány, ha duplán, vannak rekeszei, emellett nem egy bumszli nagy, hanem nőiesebb, és a pántja sem foglalja el az egész mellkasom, de legyen teherbíró, és ne legyen egy vagyon. Egyelőre teljesíthetetlennek és megugorhatatlannak érzem ezt, így ehhez nincs is kimondott fotó, mert még nincs meg az igazi. Erre akár kommentben is jöhetnek nyugodtan ötletek, linkek, kicsit elveszett vagyok. Ez csak egy példa,  nem konkrétan pont ilyet szeretnék, de kiindulási alapnak megfelel.

A nem fontos, de wow kategóriában vannak a különböző Harry Potter kiadások, gyönyörű borítókkal. Imádom a HP könyveket, és a filmeket is, és úgy igazán kedvenc részem nincs is, leginkább mind az. Emellett a különböző kiegészítő kötetek, a különböző szövegkönyvek mind gyönyörűek és bár egyébként alapvetően sajnálom a könyveket a polcokon porosodni, de OMG. Elég csak betévedni egy könyvesboltba...

Nagyon szeretnék egy köntöst is. Volt egy, de az sajnos Keszthelyen maradt, és valószínűleg amúgy is szükség lenne már egy újabbra, nagyjából tinikorom óta megvolt a régi. Legyen hosszú, pihe-puha és vagy egyszínű vagy valami eszméletlenül cuki kialakítású.

Kávé, kávé és kávé. Tavaly karácsonyra kaptam egy Nespresso kapszulás kávéfőzőt és viszonylag nagy bánatom, hogy a Nespresso saját kapszulái kizárólag a Nespresso üzeletekben és webshopon elérhetőek, pedig én úgy szeretném, hogy akár egy szombat esti boltozás során útba tudjam ejteni. Na mindegy. Szóval, imádom az ízesített kávékat, de a Nespresso kompatibilis kapszulák között nincsenek ilyenek, csak kizárólag a márka sajátjai között. Bármelyik ízben jöhet, legyen az vaníliás, mandulás, karamelles, étcsoki, nem válogatok... Főleg, hogy van egyébként adventi kalendárium is a kínálatukban, szintén eléggé tetszetős. :D

Szemhéjpúder palettából, megmondom őszintén, a meglévőket sem használom ki, de van 1, ami nagyon tetszik és különlegesnek érezném a meglévők mellett, ez nem más, mint a ColourPop The Child paletta. Csodás zöldek, és szerintem a barna szemhez is jól mennének a benne lévő árnyalatok, a pink kontaktlencsén kívül meg minden másik lencsémhez is.

Emellett nagyon régi (jó, annyira nem régi, de pár éves) vágyam a Concept nevű társasjáték, ami tulajdonképpen egy kreatív barkochba. Erről őszintén szólva többet nem tudok mondani, még egy youtube videóban láttam először, és már rögtön megfogott, úgyhogy egyszer biztosan az enyém lesz.

A képen szerepel egy olyan folyékony rúzs, ami szintén nem tegnap óta szerepel a listámon, aztán egyszer MAJDNEM (tehát nem...) megvettem, végül letettem róla, de igazából mindig is piszkálta a fantáziám. Ez pedig nem más, mint a MAC Young Attitude. Szerintem még nem volt soha MAC termékem, úgyhogy ha egyszer nyitok a márka felé, az biztosan ezzel a termékkel fog megtörténni.

Végül, de nem utolsósorban, egy bluetooth hangszóró is belekerült a posztba. Zenét hallgatni jó, hangosan meg mégjobb, persze, ha a 4 fal között teszi az ember fia meg lánya. Vagy egy buliban, de egy bluetooth hangszóró inkább otthon fog jó szolgálatot tenni. Magáról a JBL márkáról eddig is jót olvastam általánosságban, illetve kimondottan erről a hangszóróról is, a fahéj szín meg csak hab a tortán. 

+1
A körömfestéshez kapcsolódóan is van egy "kívánság", ami az akrilfestékek. Nagyon rég festettem már vászonra és a körmeimre is, és hát szeretnék, legalábbis, ami a körmeimet illeti, de ugyanazt a típust használom a körmeimre és a rendes vászonra is.
Nincs preferált márka, azt viszont tudom, hogy a nagyon olcsók sajnos nekem nem működnek, túl hígak, nem eléggé pigmentáltak.

Úgyhogy lassacskán majd igyekszem mindent beszerezni.
Kíváncsi vagyok arra is, hogy a ti kívánságlistátokon mi szerepel?



Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.