Kozmetikumok a családnak, ajándékba

Alapesetben célszerű mindenkinek személyre szabott ajándékot adni, bármilyen alkalomról is van szó. Akár ezek mellé is jó lehet kiegészítésnek 1-1 előre összeállított ajándékcsomag, ha szeretnénk még valami kis pluszt.


Sokak számára egyébként ezek a típusú ajándékok amolyan mumusként élnek a képzeletben, pedig szerintem inkább csak plusz 1 opciót kínálnak - bár ettől függetlenül nyilván megértem azt is, ha valakinek nem ezek jelentik az első számú megoldást, és azokat is megértem, akik előszeretettel nyúlnak az ilyen csomagok után - és egyébként, szerény véleményem szerint, még ezek is személyre szabhatóak, csak meg kell találni a megfelelőt.

Ebben a bejegyzésben a női, férfi és gyermek családtagoknak gyűjtöttem össze 3-3 ajándékcsomagot. Igyekeztem viszonylag változatos szetteket választani, bár biztosan lesznek átfedések a csomagok között a termékek típusát illetően. 

Uraknak


Testápolás, hajápolás és szakállápolás kategóriában választottam a szetteket. Az első, a Bohemia Gifts & Cosmetics Sailor nevet viseli, ebben számomra az a különlegesebb dolog, hogy a hajra köztudottan jó hatású összetevőt, méghozzá sört tartalmaz a sampont. Emellett szappan és tusfürdő gél is van a csomagban, de szerintem a sörös sampon ennek a szettnek (a külső mellett) a fő vonzereje (egyébként a sörös sampont szerintem még én is kipróbálnám). A második szett a Baylis & Harding The Fuzzy Duck szett, ami szintén kicsit vegyes, mert tusfürdő mellett van benne borotválkozás utáni balzsam, szappan, tisztító emulzió, melyet testre és hajra egyaránt használhatnak az urak, illetve egy kis arctörlő kendő is a szett tartalma. A harmadik, élénk sárgás csomag a Proraso Wood and Spice kozmetikai szett, amiben kimondottan szakállápoló kozmetikumok kaptak helyet, úgyhogy a no shave november után jól is fog jönni azoknak a férfiaknak is, akiknek megtetszett magukon az arcszőrzet.

Gyerekeknek


Igyekeztem olyan szetteket választani, aminek mindenképp örülnének fiúk-lányok egyaránt. A Disney TsumTsum Minnie Mouse szett egy 50ml parfüm és egy 75-ös tusfürdő van, mindez egy szuper kis bőröndben tálalva. A szintén Disney-s Jackson Storm autós tusfürdővel valószínűleg szó szerint gyerekjáték lesz a fürdés. A harmadik, számomra kedvenc szett a NASA Spaceship űrhajós fürdőbomba trió, amit egyébként felnőtteknek is simán adnék. :D

Hölgyeknek


 Itt is van egy szett, ami nem csak felnőtteknek mehet, ez az unikornisos Baylis & Harding csomag. Szuper színes, és a tusfürdőn túl van benne fürdősó, egy szivacs, testápoló, kézkrém is, és egyébként szerintem ezekkel a letisztult pasztell színekkel minden fürdőben gyönyörűen mutat. A Sí parfümszettben tulajdonképpen maga a parfüm a fő vonzerő. Emellett (talán) matricák vannak a csomagban. A harmadik pedig a Nuxe Crème Fraîche de Beauté csomag. A szett tartalmaz egy nyugtató krémet irritációra hajlamos normál bőrre, egy multifunkciós olajat, melyet arcra, a test többi részére és a hajra is bátran lehet alkalmazni, illetve egy hámlasztó maszkot, ami segít a bőrszín tónusát egységesíteni.


Bevallom őszintén, én ajándékozottként is tudok örülni az ilyen típusú csomagoknak, mert ezek tényleg olyan dolgok, amiket el tudok használni és el is szoktam. Nyilván mindig mindenből érdemes az ajándékozott bőrtípusának, hajának megfelelő kozmetikumokat választan, így biztosan nem nyúlunk mellé.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.