Maui Moisture | Lightly Hydrating + Pineapple Papaya - gyümölcsös testápolás


Az elmúlt időszakban nagyobb szükségem volt megfelelő hidratáló termékekre, mint eddig valaha. Egyébként is hajlamos a túlzott szárazságra a bőröm, de sajnos volt 2 hét, amikor hiába ittam többet, konkrétan azt éreztem, hogy letépném a bőröm, vagy még talán le is tudtam volna vedleni kb.

Viszont testápolók használatában nagyon rossz vagyok. De tényleg. Esténként szoktam fürdeni, és kimondottan utálom, ha a testápoló nem szívódik be, és akkor hozzátapadok mindenhez és minden is hozzám, nem lehet normálisan pizsamát húzni, befeküdni az ágyba, ilyesmik. Épp ezért jött jól a januári Notino rendelésemben lévő Maui Moisture Lightly Hydrating + Pineapple Papaya tusolás közbeni testápoló.


Imádom a csomagolást. A címke, a tubus, annyira vidám, és szemnek való. A címkén kb. minden is szerepel, mégsem érzem zsúfoltnak, nem tudom, ezt hogy csinálják. Aztán az illat, ami valami fantasztikus, gyümölcsös joghurtra emlékeztet, ahogy az állaga is. Nagyon könnyed, tényleg olyan kb, mint egy joghurt.

Szóval, ahogy írtam feljebb, tusolás közbeni testápoló. Sőt, igazából tusolás utáni, de még közvetlenül a vizes bőrre kell felvinni. Szóval alapvetően jól működik zuhanyzás és fürdés után is. Felviszem a vizes bőrre (igyekszem jól eldolgozni), betekerem magam egy törölközőbe, fogmosás, ilyesmik, és jól beszívódik, így a törölközővel nem törlöm le magamról. Azért tetszik egyébként ez a megoldás, mert pont beszívódik, mire felöltöznék, a bőröm nem lesz borzasztó száraz, és a kádnál így amúgy is mindig kéznél van.

Nem ez a legtestesebb testápoló termék, amit valaha használtam, de mindennapos használat mellett jól hidratál, és szerencsére már nyoma sincs a borzasztóan száraz bőrnek, még csak érzetre sem.


Vegán termék. Az összetevők között első helyen 100%-os aloe vera lé szerepel, aminek gyulladáscsökkentő, vízmegkötő és antibakteriális hatása is van. Szuper összetevőket tartalmaz, kivéve a lista végén kullogó 5 féle illatanyag. Emellett nem tartalmaz szilikont, parabéneket és ásványi olajokat sem. 


Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.