Romantikus rózsaszín


Mostanában valahogy a rózsaszín, romantikus, egyszerű sminkeket élem. Amikor van egy kis szemhéjpúder, egy kis highlighter, rendezett szemöldök, meg netán egy kis kontúr is, nude ajkakkal, és kész. Nem sok, épp annyi, hogy szebbnek érezzem magam és a hangulatomon is sokat dob. Viszont például a meglévő sminkpalettáim nem feltétlenül adnak elég opciót az ilyen romantikus sminkek elkészítésére, úgyhogy készítettem egy kis kívánságlistát, benne olyan termékekkel, amikkel pont el tudnék készíteni egy ilyesmi sminket.

Nem csak egyféle paletta került a bejegyzésbe. A szemhéjpúder kategóriából a Catrice PRO Next - Gen Nudes palettája fogott meg igazán, elsősorban a matt árnyalatok miatt. Nem tudom, a glitteresek, csillámosak hogyan működhetnek, de ha ránézek, tényleg elkap egyfajta romantikus érzés, annyira bájos ez a színösszeállítás.

Highlighter palettát is választottam, méghozzá a NYX Professional Makeup Highlight & Contour PRO darabot. Egyrészt nagyon tetszik benne a teljes felső sor, másrészt mostanában eléggé foglalkoztat a tényleges kontúrozás, így a sötét árnyalatok is jól fognak jönni, mert jelen pillanatban mindössze egyetlen, az én bőrömhöz nem feltétlenül passzolú kontúr árnyalatom van. 

Viszont nem csak teljes paletta került ide a NYX-től, hanem egy Duo Chromatic highlighter is, Snow Rose árnyalatban, ez talán kicsit kevésbé rózsás, de tetszik ez a hideg árnyalat. Illetve ami még nagyon megtetszett, az a L’Oréal Paris Wake Up & Glow Glow Mon Amour folyékony highlightere. Hát mennyire gyönyörű színe van már? 

Végül, hogy az ajkak se maradjanak ki, rózsaszín rúzs kategóriában egy szintén NYX termék, sőt, egy mostanában eléggé felkapott termék, a NYX Professional Makeup Shine Loud High Shine Lip Color elviekben exxxxtra tartós rúzs került fel a listámra, a Movin' Up árnyalatban. 

Azt hiszem, ezekkel már el lehetne készíteni valami egészen kis szolid és kellemes sminket, természetesen kiegészítve a megfelelően kiigazított szemöldökkel, meg szempillaspirállal, esetleg egy enyhébb szemhéjtussal.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.