Áprilisi AVON újdonságok


Áprilisban sem maradnak el a szuper AVON termékek. Ezúttal egy parfüm, a little black dress érkezett Pink Edition kiadásban (az általam korábban már próbált verziókról itt és itt olvashattok), illetve egy szuper habfürdő, eper illatban - most épp az eperimádatom élem, szóval kihagyhatatlan. 

Mostanában eléggé odavagyok a virágos, romantikusabb illatokért, így a Pink Edition leírását elolvasva úgy éreztem, hogy tökéletes választás lesz.

Amit a termékről tudni érdemes:
"Egy bájosan virágos illat a legszebb tavaszi viselet.
ILLATKATEGÓRIA: virágos-orientális.
FŐBB ILLATJEGYEK: frézia, gardénia, fehér pézsma.
A fehér pézsma, a frézia és a gardénia illategyvelege egy virágokkal teli kertbe repít bennünket (...)."

Alapvetően egyébként nem vagyok oda a túlzottan virágos illatokért, nem tudom, mi ez az idei kattanás, mindenesetre ez a parfüm tényleg "kiszolgálja" ezt az igényemet. Már az első fújás is egy izgalmas, virágokkal teli illatorgia, úgyhogy nyilván követi egy második, akár harmadik is - persze ésszel. Tényleg inkább bájos, nagyjából úgy tudnám leírni, hogy ha magadra fújod, akkor tavasztündérnek érzed magad. Ártatlannak, boldognak, vidámnak, és jöhet a sok-sok virág, a napsütés, a madárcsicsergés.

A kupak jól tart, táskában simán elvan, én szeretem, ha az aznapi parfümöm mindig nálam van, sosem lehet tudni, általában kell egy második fújás a nap közepén, az orrom hamar hozzászokik a parfümök illatához. 

                

A Wild Strawberry Dreams habfürdő a második legjobb habfürdő, amit idén próbáltam az AVON fürdőtermékek közül - a Watermelon Juicy Splash isteni volt, csak sajnos, méretéből adódóan extra hamar elfogy. :D
Általában 2 gyümölcs az, amire rá tudok kattanni, az egyik az eper, tavasszal, nyár elején, a másik pedig a sárgadinnye, egész nyáron enném... Szóval most épp eperszezon van, minden is legyen epres. Nagyon jól habzik, kevés is elég belőle, ha valakinek a kevés elég :D. Annyira finom illata van, viszont a bőrön fürdés után nem érezhető. Engem ez nem zavar, de biztos van, akinek számít - és erre a célra pont van pont ugyanilyen testpermet is az AVONnál. Csak mondom.





Köszönöm ismét ezeket a szuper termékeket, azt hiszem, a parfüm és habfürdő kategóriában nehéz mellé lőni a márkánál, legalábbis szerintem.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.