Bonprix | Pár újdonság a szekrényemben - és a lakásban

A Bonprixtől ismét lehetőséget kaptam arra, hogy meghatározott értékben válasszak az oldalukról pár terméket, és azt kell, hogy mondjam, ez egy 100%-ban sikeres válogatás volt. Egészen vegyes társaságot sikerült összeterelnem a csomagomba - egy pulóver, egy póló, egy rövidnadrágos pizsamaszett és egy fekete gumis lepedő. Azt hiszem, sikerült elég jól választanom. :)


GUMIS LEPEDŐ "JERSEY" FEKETE

Szóval, kezdeném ruházkodás szempontjából a legkevésbé relevánssal: hosszú ideje keresek reális áron fekete gumis lepedőt, és magam sem gondoltam volna, hogy pont az oldalon fogom megtalálni. Az anyaga puha, és sajnos még olyan képet nem tudok mutatni, ahol már az ágyon van, de amint felkerül, készítek róla képet.


Szabadidőfelső Micky Mouse mintával

A Minnie egeres pulóver igazán nagy kedvenc, már többször is viseltem. Kényelmes, belül puha, az anyaga is szuper, és talán 20 fokban már sok, de nagyon szeretem viselni, reggelente még pont belefér, melegben pedig elfér a táskában. Nálam nem feltétel egy pulóvernél, hogy kapucnis legyen, mindenesetre ennek a pulcsinak jól áll. 44/46-os méretben érkezett, talán kicsit nagy, nem bánnám, ha passzosabb lenne, de tényleg annyira kényelmes, hogy nem zavar.



Mintás póló

A fehér poló elég hirtelen ötlet volt, de nagyon szeretem, hogy vidám és összefüggéstelen mintákkal van tele. Nem érzem átlátszónak, de mindenképp testszínű vagy fehér melltartót ajánlok alá. Kényelmes, tökéletes hétköznapi mászkálós felső. Szintén 44/46-os méretben érkezett, ez pont jó, nem nagy, nem szűk, nem feszül.


Rövidnadrágos pizsama

A pizsamaszett szintén egy hirtelen jött ötlet volt, de nagyon örülök, hogy lecsaptam rá. Egyrészt nagyon cuki a mintája, másrészt kényelmes a felső és a rövidnadrág is. Kicsit féltem attól, hogy ha az egyik jó lesz, a másik nem, de pont méret a szett mindkét darabja. 44/46 szintén. Sajnos vagy sem, de ehhez nem készült liftes kép. :D Viszont a kép helyenként bőrhibákat tartalmaz, ennek tudatában görgess lejjebb. 



Köszönöm ismét a lehetőséget a Bonprix csapatának, ez egy olyan "válogatás" volt, aminek minden darabja tökéletesen kihasználható, a fekete gumis lepedőért pedig nem tudok elég hálás lenni. :D

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.