The Library of Fragrance | Baby Powder

 

Hosszú, de hosszú ideje szeretnék egy olyan igazi, púderes parfümöt, kölnit. Majd Eleni egyik parfümös posztjában találkoztam egy márkával, amiről ugyan már hallottam korábban, de végül mindig kikerült a látóteremből, most viszont alaposan körülnéztem, így jutottam el a The Library of Fragrance Baby Powder illathoz. 


Találkoztatok már olyan illattal, ami egyszerre puha, feltölt melegséggel, tényleg igazán kellemes púderes és szinte átölel? Na, ez az. A lehető legminőségibb babahintőporra emlékeztet, és annyira kellemes illata van. 

"Burkolja magát Ön is ebbe az illatba, és hangulata egész nap remek lesz! Az unisex The Library of Fragrance Baby Powder Eau de Cologne az optimizmus és a tökéletes boldogság megtestesítője.
púder illat
tiszta, friss illat
unisex – nőknek és férfiaknak is"


Engem az uniszex jellemzés kicsit összezavar, bevallom őszintén, semmilyen módon nem tudom férfiakhoz kapcsolni parfüm formájában ezt az illatot. Azt sem állítom, hogy kifejezetten nőies, mert A TIPIKUS púder illatról beszélünk, de sokkal inkább tudom nőkön elképzelni. Mindehhez hozzá tartozik, hogy például abszolút nem az az illat, amit egy randira biztosan magamra fújnék. Inkább egy hétköznapi, munkába menős, vagy vásárlós illat, nem kifejezetten alkalmakhoz használnám. 



Napi 1x legalább újra kell fújni, mert bár ruházaton valamennyire érezni órák elteltével is, azért én ennél kifejezetten szeretem, ha a bőrömnem is ilyesmi illata van, ott pedig annyira nem tartós. Simán táskában hordható darab, a 30 ml kiszerelés egyrészt nem foglal sok helyet, emellett a kupak jól zár.

Tiszta illat, de nem tisztaság illat. Olyan ártatlan, és kortalan. Ha adnék parfümöt egy gyerek kezébe, talán ez lenne az, amit magára fújhatna, de egy idős hölgyön is simán el tudom képzelni, tényleg annyira széles skálán mozog. Összességében bátram ajánlom azoknak, akik imádják a babahintőpor illatát tömény mennyiségben. 

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.