Tavaszi BONPRIX | Kényelem mindenek felett


*promóció

Ismét lehetőségem volt a BONPRIX kínálatából választani. Mindig vannak újdonságok és mindig eléggé lelkesen kezdek körülnézni az oldalon. Általában a felsők és a kiegészítők azok, amiket igazán a magaménak érzek, és amik közül viszonylag könnyen választok. A mostani rendelésben két terméket választottam, igazából a kezdőképen mindkettő látszódik, de mutatom is őket.
Instagramon írtam kicsit bővebben a kényelem témáról is, ha esetleg érdekel, mindenképp ajánlom a termékekről szóló posztom. Nem csak a fizikai kényelem számít. :))

Bő farmerkabát
Kezdjük a kabáttal. Igen, a neve bőven árulkodó lehetett volna és nem kellett volna a szerintem jónak vélt méretet berendelni, hanem legalább 1-2 számmal kisebbet választani. Most eléggé oversized, de kényelmes. 46-osat rendeltem, a pulóverekből elég a 44-es, és szerintem ebből lehet, hogy 42 is elég lett volna, mert alapból nem tipikus farmer, hanem rugalmas anyag.
Minden bénaságom ellenére tényleg kényelmes és egy farmernadrággal, vagy ruhával is el tudom képzelni. Felül két gombolható, lent pedig két RENDES MÉRETŰ zseb van, telefon is belefér (egyébként belül van két "majdnemzseb", nem zsebek, de jól el van varrva mindenhol és mindig oda pakolom, aminél nem szeretném, hogy a külső zsebekben legyen. :D). Szép színe van, nem az a túl mű kék, de azért kékes. 20 fok felett már kicsit meleg maga a kabát, még akkor is, ha egy vékony top van alatta, de egyébként 20 fok alatt, tavaszi és őszi időben, meg akár nyári estéken is teljesen jó.

Egyébként a két póló is Bonprix, ebben és ebben a posztban volt róluk szó, viszont a webshop termékei cserélődnek, így sajnos már nem minden korábbi érhető el. Mindenesetre azt akartam ezzel mondani, hogy tényleg tartósak a termékek, vannak évekkel korábbi pulóvereim, amik a mai napig hibátlanok, úgyhogy nem véletlenül merem ajánlani. :)

Szabadidőcipő
Képen valahogy hosszúkásabbnak tűnt az orra, de egyébként jól néz ki és jól is áll. Nem igazán volt eddig fehér cipőm, de kb. mindenhez passzol, csak hát biztos vagyok abban, hogy nem sokáig lesz hófehér... A 37-es méret Bonprix lábbelikből jó választás, itt sem lőttem mellé. Az első hosszabb távomon feltörte a lábam, de igazából erre számítottam, és már jóban vagyunk. A vastagabb lábfejjel rendelkezőknek is kényelmes viselet lehet, mert nem egy szűk cipőről van szó. Egyelőre könnyen tisztíthatónak látom (nem feltétlenül cipőbarát környékeken járok ilyen szempontból), szóval ez sem mellékes.


 Mikor a cipőt választottam, épp akciós volt, úgyhogy érdemes időnként lecsekkolni, meg egyébként is regisztrálni, mert sokszor van kedvezményes kód, vagy épp ingyenes szállításos (vagy akár a kettő együtt). 
Összességében ismét ugyanaz a tapasztalat, mint korábban, hordható, jól kombinálható ruhadarabok és bármikor ajánlani tudom ezeket a termékeket.

Megjegyzés küldése

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.